Minifotbal, futsal

Futsal: Echipele din Gheorgheni și Deva au plecat fără puncte de la Șimand, „șoimii” sunt primii atât la seniori, cât și la juniori!O nouă dublă pozitivă pentru Șoimii Șimand în competițiile naționale de futsal la care participă. Elevii lui Daniel Mărcuș Dumitru Buruiană au venit pe teren propriu, atât în liga secundă de seniori, cât și la întrecerea rezervată juniorilor U19.

Liga a 2-a: Șoimii Șimand – AS Inter Gheorgheni  5-4

Sâmbătă seara, într-un meci ce contează pentru runda a 5-a a eșalonului secund (seria a doua), Șimandul a găzduit-o pe Inter Gheorgheni, nimeni alta decât liderul clasamentului. Confruntarea a fost pe muchie de cuțit, oaspeții au egalat la 4 cu 6 minute înainte de final, dar ultimul cuvânt l-au avut gazdele în ultimele secunde ale meciului, printr-un autogol. Evident, în urma succesului, „șoimii” trec în fruntea clasamentului, dar au meci mai mult jucat  decât echipele din Remetea și Târgu Mureș, echipate și ele pentru lupta la vârf.

Au marcat: Cordoș 3, 27 și 33, Pue 12, Szafarli 39 (autogol) / Len 17, Szafarli 28,30,  Țepeș 34

Șimand: Miclean, D. Mărcuș, Cordoș, Onaca, Micula, Buruiană, Pue, Cl. Ujoc,  Găleancu, P. Ujoc, Trif, Cătană, Năstase.

Arbitri: Cristian Brașovean și Ovidiu Bârluțiu (ambii din Cluj)

Campionatul Național U19: Șoimii Șimand – Autobergamo Deva   8-4

Ceva mai ușor a fost meciul juniorilor în fața devenilor de la Autobergamo. Ieri după-amiază, în cadrul rundei a 4-a, șimăndanii s-au impus cu 8-4, după ce conduceau încă de la pauză cu 5-1. Trif 2, Borod 2, Cordoș  2, Tomuța și P.Ujoc au marcat pentru „șoimi”, respectiv Strugariu, Tameș, Sandu și Budai în contul lui Autobergamo. Și aici, șimăndanii sunt primii în clasament cu maximum de puncte (12).

Șimand: Năstase, Găleancu, Trif, P. Ujoc, Cordoș, Tomuța, Borod, Ille,  D. Albu, Andru

Arbitri: Ciprian Pătroi, Dionisie Rus

„Nu pot decât să fiu foarte mulțumit de băieți pentru cele două victorii, dar și pentru meciurile pe care le-au făcut și atitudinea avută. Avem două locuri 1, dar mai e mult până departe, suntem doar la început și adversarii sunt buni. O mențiune specială aș avea pentru Andrei Cordoș, care ne ajută în ambele competiții, dar joacă 90 de minute și în Liga 4-a pentru clubul nostru”, a menționat Daniel Mărcuș, antrenorul – jucător (la seniori) al Șimandului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button