UTA Arad

Salarii blocate la UTA și un target de puncte impus lui Ilie Poenaru!





S-a încheiat turul Superligii, iar UTA nu o duce deloc bine. Cu toate meciurile disputate, față de alte competitoare ce mai au de recuperat una-două etape, echipa arădeană a strâns 16 puncte, cu care se clasează pe locul 13, ce ar obliga-o să dispute barajul pentru evitarea retrogradării. Lăsând la o parte faptul că la instalarea pe banca echipei „roș-albe”, Ilie Poenaru a vorbit chiar despre titlu la Arad, e clar că situația din clasament nu poate fi tolerată de conducerea clubului.

Cum astăzi ar fi fost zi de salarii la gruparea de pe Mureș, stafful tehnic și jucătorii află că nu are rost să treacă pe la casierie. Mai mult, Ilie Poenaru riscă să plece dacă nu face punctele care să readucă echipa în obiectiv, până la pauza cauzată de Cupa Mondială din Qatar. Până atunci, „roș-albii” mai au de jucat cu FC Argeș și FC Voluntari, pe teren propriu și cu Petrolul Ploiești, în deplasare. ”Acum, la finalul turului Superligii de fotbal, trebuie să recunoaștem că UTA se află într-o situație neplăcută și neașteptată ca și poziție în clasament. Ca urmare a acestui fapt, am decis blocarea salariilor ce ar fi trebuit încasate astăzi până când echipa revine în obiectiv, adică locurile 1-8. Totodată, staffului tehnic i s-a impus un target de puncte pentru următoarele trei etape” – ne-au comunicat șefii grupării fanion a Aradului.

Așadar, lucrurile par destul de clare. Utiștii trebuie să înceapă să facă puncte chiar începând de duminică, odată cu vizita celor de la FC Argeș. În joc sunt salariile jucătorilor, dar și postul de antrenor al lui Ilie Poenaru, care – la rândul său – nu concepe să adune mai puțin de 6 puncte din următoarele trei confruntări din Superligă.

Vă reamintim că aseară, după ce a pierdut la Ploiești (0-2), FC Argeș l-a trecut pe linie moartă pe Andrei Prepeliță, iar de pregătirea echipei se ocupă „secundul” Constantin Schumacher.

19 comentarii

  1. Din rau in mai rau, din decizii proaste in mai proaste.
    Cum sa blochezi salariile? voi sunteti fumati? oamenii aia vin la antrenament si fac ce li se cere pentru salarii.

    UTA trebuie sa il demita pe Poenaru si stafull lui, Daca tot vor sa blocheze ceva sa blocheze primele, daca sunt, sa le ia beneficiile (gen company car)
    Dar sa blochezi un drept garantat prin contract e absurd.
    Sunt curios daca meszar a blocat si salariile angajatilor

    0
    0
    1. Nea Sergiu nu stiu cine e fumat, dar asta cu blocatul primelor e tare :)) , cred ca e inovatie mondiala , cum naiba sa blochezi primele ?! Pai jucatorul ce interes va avea atunci sa castige , daca oricum nu va castiga bani din acel joc , dar contractul si leafa ii va merge nene in continuare . Asta da idee din tunelul timpului…

      0
      0
  2. E vorba de blocare pecuniara în limita de timp legal. În sensul ca pot fi amânate plăti alta data la zi. Avertisment generalizat ușor. Chiar motivant. Ce premieri sa tai de la un loc 12.? Mai mult , măsura nu e sigura de succes. Cu un parcurs care trebuia sa,, urce” , echipa merge voiniceste în jos. Jucătorii sunt invitați încă decent la autoanaliza. Ei trebuie sa aibe grije de propriile contracte, nu publicul plătitor.

    0
    0
    1. Atat stiti: meszar, conducerea, sa vina ai nostrii, toti fura, ca asa zice buluproca.
      Ce drac de prime sa taie ? Ce aberatii aveti in cap ?

      Problema e alta: daca jucatorii nu-l inghit pe Poenaru, oare o sa vrea sa il salveze ? Ca daca nu fac 6 pct, pleaca Poenaru, ei stau ok cu salariile pana in vara sau pana cand au contract.
      Iar salariile, dreptul lor, sunt doar blocate, nu sterse. Banii aia o sa ii primeasca mai devreme sau mai tarziu. E si asta un motiv pentru carte unii jucatori ar trebui sa inceapa sa isi dea palme in oglinda.

      0
      0
  3. Recapitulare pe ultimii 3 ani, dupa tur aveam:
    2020 : 17 PCT – am terminat pe locul 10 cu 37 pct
    2021 : 24 PCT – am terminat pe locul 8 cu 40 pct
    2022 : 16 PCT … to be continued

    E nasol, dar nu e dracul chiar atat de negru. E clar ca ne doream un progres. Asta e.
    Dar pe trendul asta negativist, e un motiv clar de hulit conducerea. Abia astepta ultrascu sa aiba munitie, sa sara la gat.
    Simplu, sa faca omu 6 pct sau valea.

    0
    0
  4. Este o decizie foarte proasta pt blocarea salariilor aici se vede că nu ai oameni profesie sau oameni care cunosc acest fenomen dacă am fi avut un director sportiv cum ar fi de exemplu un Marius Copil, MM, Claudiu Raducanu sau alți care știu cum să facă un contract de muncă cu jucătorii sau cu antrenorii echipei cu clauze pt performanta sau amenzi pentru lipsa de neprofesioniști al jucătorilor și pt contra performanta prin amenzi sau alte modalități. Această conducere a eșuat ar trebui alți oameni la conducerea clubului sau aduce oameni profesioniști pt a face performanta și nu numai cum se managerează un club de fotbal.

    0
    0
    1. L-ai vrea pe Claudiu Raducanu/bloc notes in conducere????Asta a fost cea mai tare din ultimii ani…
      Mi se pare normal sa le blocheze salariile…Au prime de joc la zi…E problema lor daca nu le vor..
      Banuiesc ca ai un servici..Cu exceptia ca esti bugetar dar nici atunci,daca nu prestezi nimic in firma si doar mimezi timp de 3 luni,nu esti penalizat sau concediat?Te tine patronul doar pentru faptul ca iti prezinti mereu scuzele si promiti ca „de luni dimineata”,te apuci serios de treaba?

      0
      0
      1. Cred că era vorba despre Narcis Răducan. Este greu de lucrat în fotbal,cine ar avea rețeta succesului în buzunar?

        0
        0
        1. Ok….Si Narcis Raducan,ca presedinte de club sau director executiv,pe unde s-a perindat,ce mare branza de burduf a reusit?Nu mai tine figura cu presedinti care cred ca au influente pe la usi blindate…Ce face Mimi Stoica?Ce a facut Dani Coman?Ce a facut Jean Vladoiu??Ce a mai putut face Marian Copilu la CSU?
          S-a dus baba cu colacii…Recunoastem ca se mai fac marsavii la alt nivel,se vede,se cunoaste…Dar se fac la alt nivel,probabil strict politic…
          Nici nu a iesit bine Hrebenciuc de la parnaie si bine-merci,conduce delegatia lui 10SB…Ca sa nu mai vorbim la CFR…In plina pandemie,in Marea Britanie nu ateriza si nu decola nici un avion in acea perioada de haos..A dat Vasile Dincu un telefon si a rezolvat..Imediat a decolat avionul CFR-ului spre casa…Atentie!Pandemie,reguli stricte,nu glume romenesti si carnavaluri..
          Despre ce vorbim atunci?

          0
          0
  5. Partea cu blocatul de salarii, mi se pare o chestie de amatorism românesc.

    Nu văd niciun club sănătos, de afară, să facă d-astea.

    Dacă tot vrem să stimulăm jucătorii, să simtă diferența dintre victorii și înfrângeri, poate ar fi o idee să oferim salarii ceva mai mici, și prime mai mari.

    0
    0
    1. Da,corect…Dar asta doar stipulat de la inceput,apoi nu se mai poate modifica in contract,decat amiabil..Asa si ar fi trebuit demult…Salarii de bun simt,medii, de egalitate aproximativa si prime de meci,de obiectiv, mai mari…Vin la stupul cu miere niste plictisiti de viata cu gandul ca….joc-nu joc,am salariul asigurat…Mai o intindere,ma mai doare cate-ceva(in fund),mai caut cate un cartonas si mai vreau inca unul, neaparat in acelasi meci,ma mai injura publicul,sunt criticat,fac pe prostul,etc…”Leafa merge,timpul trece,noi cu drag muncim”…Este definitia perfecta la ce se intampla actualmente in echipa…Si atunci cand si antrenorii merg pe aceeasi idee,este foarte clar…
      Mai eschivam,ne mai gasim alibiuri,inca niste filozofii desarte,ii mai luam de fraieri si o tot taraganam…Mulgem cat putem…Si cand nu se mai poate,nu au decat sa ne concedieze,plinul l-am facut…Pa….Ne pare rau,atat am putut…Niciodata Poenaru si Duna nu isi vor asuma prestatiile jalnice…Inca le mai picura….
      Inchid putin ochii si parca vad seria filmelor BD…Una mie,una tie,cand Trandafir imparte banii cu Patraulea…Asa ii vad pe Poenaru si Duna…Nu rad,absolut deloc…

      0
      0
  6. Analiza GSP: Florin Iacob cel mai slab portar din campionat in acest tur si UTA cele mai slabe cifre ca echipa dupa Arges si Mioveni plus cele mai multe goluri primite din faze fixe! Deci locul este meritat! Pacat de suporteri!

    0
    0
  7. Este mic de inaltime si la iesiri aeriene este praf !!! A aparat si bine nu zic dar UTA-ei ii trebuie un portar inalt sa iasa bine la mingii . La meciul cu CSU Craiova a gresit la amandoua golurile ,la primul trebuie sa iasa la mingea centrata de Nistor si la al doilea a iesit aiurea din poarta !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button