UTA Arad

Utistul Cibi și arădeanul Melniciuc au pus umărul la succesul „tricolorilor” U18 cu Serbia, Pop – din nou titular în Superligă?





După rezultatul de egalitate (1-1) de marți, naționalele U18 ale României și Serbiei și-au dat din nou întâlnire la Șag, în județul  Timiș, pentru al doilea amical alsăptămânii. De această dată, elevii lui Daniel Mogoșanu s-au impus cu scorul de 3-1, după reușitele semnate Tudose 18′, Mazilu 44′, Stancovici 54′-pen., respectiv Simin 67′.

Din primul minut al reprizei secunde s-a aflat pe teren și mijlocașul UTA-ei , Fabiano Cibi, în timp ce arădeanul Craiovei, Alexandru Melniciuc, a intrat pe gazon în ultimul sfert de oră. Rareș Pop, mijlocașul cu care Ilie Poenaru a început ultimele două partide din Superligă, cu FCSB și U. Craiova, nu a fost utilizat deloc azi. Probabil, fotbalistul de 17 ani va fi titular și duminică, cu FC Argeș, cu toate că stafful tehnic al arădenilor îl va avea din nou la dispoziție și pe Raul Șteau (accidentat în ultimele trei săptămâni).

Formația de azi a României U18 împotriva Serbiei: 1. Becze – 2. Aioanei, 20. Tudose, 21. Bădescu (16. Ștefănescu 75′), 3. Vlăsceanu (4. Benga 46′) – 6. Costea – 14. Mazilu (15. Geană 90+2′), 8. Stancovici-cpt., 19. Dulcea (13. Cibi 46′), 10. Călin (11. Tănasă 46′) – 7. Răducan (9. Melniciuc ’75).

FOTO: frf.ro

Un comentariu

  1. Adica,actualmente, se mai pune intrebarea daca Rares Pop sa fie titular?Pai Mister(iosii) Poenaru si Duna,sa nu-l mai schimbe decat in cazul unei nefericite accidentari..E copil,il iau fundasii adversi cu cate o lovitura oarba ca sa-l „impresioneze”,sa-l tempereze…Se practica des,din partea vulpoilor pensionari,au si altii niste elefanti ortopezi…Succes Rares Pop!Pe noi ne-ai convins,macar ca stiam..Mai greu sa accepte realitatea Poenaru,infumuratul…Tu,Rares Pop,te vei maturiza,nu se stie ce iti rezerva viata,studii,licente… dar Poenaru nici peste 20 ani nu va trece probele necesare pentru Licenta Pro,eventual prin Republica Moldova,la fel ca si Croitoru,idem ca si permisul de conducere al lui Florinel Coman…
    Rares Pop este un loz castigator din toate punctele de vedere,din orice parte privim..Si cati ar mai fi, daca ar fi jucati?..E clar ca nu pot fi aruncati in lupta,fara macar 3-4 seriosi,seniori,langa ei…Directia e buna dar trebuie continuata…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button