Fotbal feminin

„Leoiacele” nu mai concep să piardă puncte acasă! „Avem nevoie de tupeu fotbalistic cu Târgu Mureșul!”





După două deplasări consecutive terminate cu eșecuri: 1-3 la Odorhei, cu Vasas Femina și 0-4 la Comloșu Mare, cu Banat Girls, AC Piroș Security joacă pentru a treia oară în acest sezon pe teren propriu în Liga 1 la fotbal feminin. În precedentele dispute din Sânnicolau Mic, „leoaicele” au bifat remiza în fața lui Fair Play București (2-2) și CSM Alexandria (3-3), însă de această dată nu maie loc pentru jumătăți de măsură în fața unei formații de bătut.

Duminică (ora 11), pe „Banatul”, vine ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898, care are dublul punctelor culese de arădence – 4, luate după disputele de pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc (3-0) și Vasas Femina (1-1). În rest, doar eșecuri și pentru transilvănence, care au și un golaveraj negativ: -10, totuși ceva mai blând decât un -19 în dreptul lui Piroș Security.

Evident echipa arădeană nu traversează cel mai dificil moment al său de la promovarea în elită, mai ales după ce antrenorul Dan Cuedan  a decis să facă definitiv pasul în spate. De pregătirea echipei se ocupă, deocamdată, Nicușor Tanasoglu, directorul sportiv al „roș-albelor”, care susține: „Cu profesorul Cuedan încă ținem legătura, atâteu, cât și președintele Piroș. Nu mai e fizic la echipă, dar ne consultăm asupra programului de antrenamente. A fost o săptămână bună de antrenamente și am presimțirea că, duminică, vom obține prima victorie din acest campionat. Nu subestimăm deloc adversarul, ci avem încredere în dorința de revanșă a fetelor. Avem nevoie de mult tupeu fotbalistic, dar și disciplină în teren pentru a trece de fetele din Târgu Mureș”.  

Junioara Ungur e suspendată după deplasarea cu Banat Girls, astfel că – probabil – pe teren va apărea Radu. Altfel, Pozmac a încheiat – cel mai probabil – socotelile cu actuala stagiune, din moment ce se va opera de ligamente încrucișate săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button