UTA Arad

De ce nu a ajuns Erico da Silva la FCSB? Becali: „L-am confundat!”





Erico da Silva este unul dintre cinci fotbaliști, alături de Florin Iacob, Dragoș Balauru, Alexandru Benga și Damian Isac, care  joacă neîntrerupt la UTA din vara promovării în Superligă. În chiar primul său sezon în „alb-roșu”, fundașul brazilian a fost desemnat fotbalistul anului de suporterii arădeni și este foarte apreciat și astăzi pentru determinarea cu care evoluează meci de meci.


Ieri, într-o intervenție la sport.ro, Gigi Becali a vorbit chiar despre apărătorul de 33 de ani al Bătrânei Doamne, pe care a dorit să-l transfere în vară, dar pur și simplu l-a confundat cu un alt fotbalist. „Atunci, eu îl confundam cu ăla de la UTA, ăla cu coadă, cum îl cheamă? Erico, da. Îl confundam cu el. Bouhenna, Erico, nu știam eu, că nu mă uitam la meciuri. Am zis: «bine, mă, hai să-l luăm pe Bouhenna», a declarat Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Așadar, algerianul CFR-ului a ajuns la FCSB dintr-o eroare a omului de afaceri din fruntea clubului bucureștean.  Chiar dacă semnase din timp prelungirea contractului cu UTA, probabil Erico ar fi găsit înțelegere la conducerea „roș-albilor” să fie lăsat să plece la vicecampioana României pentru 200-300 de mii de euro.  Cu atât mai mult cu cât la Arad au sosit alți doi fundași centrali, Andrei Chindriș și Erion Hoxhallari. Astăzi, Erico e anunțat titular în centrul defensivei utiste în confruntarea cu FC Argeș, decisivă pentru viitorul lui Ilie Poenaru la UTA

9 comentarii

  1. D- le Poenaru, Farul are cu 21 de puncte mai mult decât UTA. Nu ti-e rușine când te uiti pe clasament? 21 de puncte avansîn 15 etape? Nici dacă era de liga 3 nu se făcea acest ecart in 15 etape. Ati dat cu piciorul in toate punctele care rau la îndemâna voastră. Risipitori ! Mai aveti de unde da? Dati-le la toți puncte…și apoi vă uitați la clasament. Cum arată? Mi-ar fi rușine.

    0
    0
    1. Ce să mai ceri de la nulitatea de pseudo antrenor? El nu poate înțelege ce înseamnă UTA, ori se face că nu itelege (caz și mai grav). Nu putem aștepta să renunțe, trebuie oprit să mai între pe stadion.

      0
      0
      1. Întrebare: acești antrenori pe care ii hulim au intrat prin efracție în acest club? Sau poate i-am adus eu și am uitat.

        0
        0
  2. A mai apărut o baba vanga=alina, știe tot, nu avem destui boca gen dixie, lotzi, mai ales marele doctor Cosmin, susțineti uta cum vreți dar nu așa, aveți probleme? Vă sugerez o intilnire cu adevărații suporteri, fiecare greșim în viata, nimeni nu e perfect, mai ales voi, azi vom fi pe stadion, ce va fi, doar victorie,, forza uta oriunde, oricând ?️

    0
    0
  3. Domnule Vanter dumnea ta esti bolnav ,tot timpul jignesti pe toata lumea .Consulta un medic specialist

    0
    0
    1. Am uitat de tine, scuze, cât despre specialiști,,, nu mai am unde merge, toți mi-au dat același diagnostic, asta e, eu măcar sint bolnav, dar tu și,,,,, ? forza uta oriunde, oricând

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button