Baschet

FCC UAV Arad – din nou pe parchet în Europa! Unde se vede meciul din Polonia, cu Bydgoszcz?





Vicecampioana României a ajuns ieri după amiază pe calea aerului la Bydgoszcz, în Polonia, acolo unde în această seară, începând cu ora 18, va juca al doilea meci al grupei D a FIBA EuroCup Women, împotriva echipei locale Polskie Przetwory. Adversara de astăzi a FCC UAV Arad are în palmares o Cupă a Poloniei, la care se adaugă alte șapte clasări pe podium în campionat, ultima dintre ele chiar în sezonul trecut, când a încheiat campionatul pe locul 3.

Polskie Przetwory Bydgoszcz a trecut de trei ori de grupele EuroCup Women, ultima dată în sezonul 2019-2020. În sezonul trecut a pierdut toate meciurile într-o grupă cu Olympiacos, Steaua Roșie Belgrad și BC Nadezhda. Partida se va juca in Sisu Arena, o sală având capacitate de aproape 1500 de locuri, cu puțin mai mare decât Polivalenta arădeană. Meciul va putea fi vizionat în direct pe site-ul Federației Internaționale de Baschet (FIBA) AICI. Vă reamintim că Bogdan Bulj nu va conta pe bulgăroaica Georgieva (accidentată), dar nici pe tinerele Vați și Timotity,

Liderul grupei este, de aseară, formația turcă OGM Ormanspor. După succesul de la Arad (68-64), teamul din Țara Semilunei s-a impus și acasă, cu 69-61, cu VBW Arka Gdynia.

FOTO: FCC UAV Arad (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button