UTA Arad

Balint s-a întâlnit cu reprezentanții peluzei la revenirea la UTA! Proca: „S-au clarificat niște lucruri, susținere necondiționată pentru echipă!”







Laszlo Balint a crezut de cuviință să clarifice unele lucruri împreună cu liderii suporterilor la revenirea, după 9 luni, pe banca tehnică a UTA-ei. Relațiile se răciseră pe finalul primului mandat al tehnicianului brașovean la Arad, când, pe fondul lipsei de rezultate, spiritele s-au încins.


La finalul partidei pierdute de echipa sa acasă, împotriva Gazului lui Ilie Poenaru, Balint a făcut un gest ce a deranjat peluza arădeană, iar totul a culminat cu declarațiile mai puțin fericite de după remiza de la București, cu Rapidul. Atunci, tehnicianul a vorbit doar despre susținătorii gazdelor și nimic despre cei 1000 de susținători ai UTA-ei, iar golul lui Ubbink a fost dedicat așa-zisului suporter necunoscut ce a trimis o scrisoare de încurajare a echipei.


În fine, Gyuszi Balint a vorbit de atunci în câteva rânduri de aceste episoade, el a considerat ca a fost interpretat greșit, dar și-a cerut și scuze public dacă a deranjat pe cineva. Cam acesta a fost mesajul și, ieri, tête-à-tête cu o delegație a suporterilor „roș-albi” primită în sala de conferințe a arenei „Francisc Neuman”. „A fost o întâlnire constructivă, pozitivă, Gyuszi a înțeles că nu am avut nimic atunci cu el, cum nu avem nici acum nimic împotriva întoarcerii sale la Arad. Sigur, poate au fost câțiva oameni care au reacționat la supărare după meciul cu Mediașul, dar peluza, în întregul ei, nu l-a contestat. Ce ar putea spune atunci Ilie Poenaru căruia i-a strigat tot stadionul demisia? În fine, am clarificat niște lucruri, Gyuszi și-a cerut încă odată scuze dacă ne-a supărat inclusiv după declarațiile cu Rapidul. Ne-a spus și nouă că a regretat despărțirea de la începutul acestui an și că nu s-ar fi întors acum dacă nu ar fi iubit acest club.  Asta a fost, de acum avem multă treabă, trebuie cumva să ieșim din această situație grea împreună”, ne-a mărturisit Dani Proca, președintele Suporter Club UTA.

S-a atins puțin și „subiectul UTA liberă”, respectiv conflictul izbucnit în vară între dintre fanii „roș-albilor” și Alexandru Meszar, conducătorul grupării arădene, care nu a acceptat să se asocieze cu grupul de investitori creat în jurul lui Simion Apreutese. „Nu amestecăm una cu alta, Gyuszi are treaba sa de antrenor, la fel cum a avut-o și Ilie Poenaru. Nu credem că echipa a avut de suferit în vreun fel de pe urma acestui conflict, la fel va fi și de acum înainte, susținerea peluzei pentru jucători și antrenori va fi necondiționată. Parcursul și viitorul lui Gyuszi la UTA va depinde doar de rezultatele din teren, sperăm să rămânem împreună mulți ani de acum înainte”, a mai afirmat Proca.



15 noiembrie, ziua în care clubul UTA ar putea rămâne fără dreptul de folosință a mărcii

În altă ordine de idei, așa cum au anunțat acum câteva săptămâni, fanii iau tot mai în serios în calcul idee de a-i retrage clubului dreptul de a comercializa produse cu marca UTA. În acest sens, un grup de inițiativă Suporter Club UTA a pregătit un plan de preluare și continuare a activității fan-shop-ului, pentru o transparență mai mare a profiturilor și, respectiv, susținerea grupării „roș-albe”. Planul va fi prezentat  și votat de membrii asociației într-o adunare generală convocată pentru data de 15 noiembrie. Cu aceeași ocazie, va fi prezentată și o aplicație creată de Suporter Club UTA pentru toți fanii echipei, o alternativă de o calitate superioară la „UTA fan, lansată de câteva săptămâni de club.

Iată și textul convocatorului pentru Adunarea Generală a Suporter Club UTA:

Comitetul Director al Suporter Club UTA convoacă Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA, pentru data de marți 15 noiembrie 2022, ora 19, în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor (sala mică, intrarea dinspre Parcul Pădurice), cu următoarea ordine de zi:

  • 1) Actualizarea situației membrilor asociației din punct de vedere al plății cotizațiilor
  • 2) Prezentarea proiectului de preluare a fan shop-ului UTA, de către Suporer Club UTA
  • 3) Supunerea la vot a propunerii de retragere a dreptului clubului FC UTA de a folosi marca UTA în scopuri comerciale și de preluare temporară, în exclusivitate, a activităților de tip fan-shop cu produse având inscripționată marca UTA, de către Suporter Club UTA.
  • 4) Prezentarea unei noi aplicații online, creată de Suporter Club UTA, destinată tuturor suporterilor
  • 5) Diverse (informări cu privire la situația suporterilor interziși pe stadioane, deplasări, întâlnirea reprezentanților SCU / peluză cu antrenorul Laszlo Balint, alte propuneri de activități etc)

În ceea ce privește punctul 3, dorim să facem următoarele precizări:

  • a) Dreptul de vot în cadrul Adunării Generale îl vor avea membri înscriși în asociația Suporter Club UTA până la momentul apariției acestui convocator, și care au cotizația plătită la zi (decembrie 2021 pentru membri vechi, taxa de înscriere achitată pentru membri înscriși în cursul acestui an).
  • b) În cazul restanțierilor, plata cotizației poate fi făcută la fața locului (punctul 1) sau în prealabil.
  • c)Pentru informații privind suma de plată pentru aducerea la zi a situației cotizației, vă rugăm să trimiteți un mesaj care să conțină numele și prenumele solicitantului, la numărut de whatsapp 0770.822.029 (Laurențiu Albu). Termen de răspuns: 24 ore.
  • d) La fața locului plata cotizației se va putea face doar în numerar.
  • e) Cei care doresc să își plătească anticipat restanțele la cotizație, o pot face prin transfer bancar în contul cu numărul  IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501. Vă rugăm ca la Adunarea Generală să aveți la îndemână, pentru orice eventualitate, dovada plății.

Pentru noi doar UTA contează

UTA liberă!

Suporter Club UTA“ 

 

15 comentarii

  1. Indiferent ce si cum a fost cu Balint,pentru binele UTA-ei,nu trebuie dezgropata securea razboiului…Ce a fost,a fost si sa nu mai fie…Conteaza de acum incolo ce si cum va fi,pentru ca suntem vai si amar…Tristul adevar…Balint nu va putea contesta niciodata sustinerea noastra din primul mandat dar parca si-a cautat-o cu lumanarea… Schimbari tarzii si neinspirate,alaturat neincredere in juniorii proprii,orgolii personale,o perioada foarte lunga fara victorii,culminand cu declaratiile fara gandire, dupa meciul de la Rapid,care au cam pus capac..Era o persiflare directa fata de noi…Oricum si nici intr-o situatie,moral,nu avea voie asa ceva..
    Vreau sa cred ca a invatat ceva spre pozitiv in acest rastimp,sa nu se mai „ancoreze” si sa se „focuseze” in trecut..
    Am fost unul dintre cei care mi-am dorit o schimbare,vazand ca se merge intr-o directie negativa…Nu am inteles rolul aducerii lui Badea…a facut ce a putut fara sa ceara jucatori…Ma rog…S-a descurcat cumva,cu toata sarada de teorii si filozofii…
    Am fost si eu,la randul meu,pacalit total de ideea aducerii lui Poenaru…Gafa imensa…Incredibil cum a putut sa distruga echipa,conceptia de joc si mentalitatea componentilor din lot…Haotic atat el cat si Duna!
    Momentan,posibil ca gandesc din nou gresit,reinstalarea lui Balint o vad ca cea mai buna varianta, de urgenta maxima in cazul de fata…Ramane de vazut si nu in iarna,ci dupa posibilitati,cat mai urgent…Nu mi-ar place,in schimb, sa vad din nou pe Apostu in exclusivitate…Domnul Meszar,conducerea, sa nu mai accepte jucatori impusi, de genul Dangubici,Laukzemis,Ongaro,Wagner…Eliberare urgenta locuri,Matei,Dobrescu,Ademi…Ramane o curiozitate daca vor ramane oamenii lui Poenaru..Maxim,Steau,Cascini,poate ii apuca „dorul de casa”,ca si pe Pasagglia..
    Un eventual prim rezultat bun la Petrolul,ar fi un restart perfect..Ar putea fi!…De ce nu ar fi posibil,chiar daca lotul este decimat?

    0
    0
      1. Este o mizerie de om, cum sa ii fie rusine sa mai scrie despre oameni pe care ia facut in fel si chip.

        0
        0
  2. Cat despre SCU,incerc sa fiu echidistant,pentru ca nu mai vreau sa ma cert cu prieteni din copilarie de care ma leaga multe amintiri neuitate niciodata…Pe aceasta cale as propune altceva,sper constructiv…Sa lase actualul Fan-Shop asa cum este si in paralel,sa deschida ei un altul,pe al lor.Daca ei considera ca pot veni cu marfa,produse,mai ieftine,diversitate,o alta sursa,din ce cauza nu???
    Cumpar de unde este mai ieftin…Se poate produce o concurenta viabila…Exista in lume anumite cluburi cu mai multe Fan-Shopuri…De la fiecare dintre ele,intra in cont niste bani…
    Asta vara,am avut ocazia sa fiu invitat pe San-Siro si nu am ratat ocazia..Naiba stie cum fac aceia,AC Milan si Inter Milano,mari rivale,dar muzeul este comun…Taxa de 30 Euro,este comuna,ghid comun pentru turul si vizitare..Insa Fan-Shop-urile sunt distincte cu toate ca alaturate…Daca pot doua echipe rivale sa aiba spatii comerciale alaturate,oare din ce cauza,UTA nu poate avea doua Fan-Shop-uri concurente?
    Sa va mai povestesc ceva interesant..Eu sunt fan AC Milan(Liverpool,Arsenal,St-Etienne)…Un anumit Luigi,vanzator la Fan-Shop rosso-nerii,a vrut sa ne dea cafele,dupa cumparaturi..Culmea,s-a stricat expressorul…S-a scuzat si ne-a adus tocmai de la vecini,de la cei de la Inter…Asa ca se poate…Mi s-a parut cumva ciudat,apoi am primit explicatia…Ei nu amesteca treburile financiare cu cele de pe teren..Galeriile lor nu se cearta,nu au vendete…asta pana la meciurile directe…Atunci e bai mare..Intervin Carabinierrii…
    …Culmea culmilor..Fix un voluntar al lui Inter,isi facu-se studentia de medicina stomatologica,practica in Arad…Stia absolut totul despre UTA..dar tot.Era la curent cu tot ce misca…Am ramas impresionat despre acuratetea informatiilor sale recente…Asta am scris-o,doar ca sa se stie ca UTA este iubita si urmarita peste tot,nu doar de catre romani..

    0
    0
    1. Te învață tatăl tău Soanyco să fie lăsat fanshopul în pace, normal, de acolo a sifonat 200-300 de mii de euro prin firma intersport. După protest, miting, a schimbat registrul, dar sumele vechi prin intersport sunt publice, doar că o anumită parte a presei (care publică materiale la cererea unor politicieni (de ex Sergiu Bâlcea) refuză să fie echidistantă și imparțială!)
      Stați liniștiți, dacă Balint nu va avea rezultate la anul, tribuna 2 va fi prima care îi va cere demisia!
      Credeați că îl folosiți pe Balint împotriva peluzei?
      Balint a venit la echipă nu pt că e el asa mare utist cum se dă, nu a avut oferte din altă parte și știe bine că lotul nu e unul de retrogradare, e un lot de mijlocul clasamentului. Nu prelua Balint pe UTA dacă eram în situația Mioveniului, stai voi liniștiți!

      0
      0
      1. Singurul lucru de care poti ma convingi cand iti citesc postarile este lipsa ta crasa de respect.

        0
        0
      2. Cat de prost crescut poti sa fi!!! Toate le stii tu. Ai si tu, poate , Bacalaureatul si te dai pe gheata! :)))

        0
        0
    2. Îți e frică că rămâne Meszar fără cașcaval este?
      I-au băgat 600 de mii de euro în conturi în 2 ani și el aproape nimic mai departe în club doar în vila de pe Minervei.
      E dreptul SCU să gestioneze drepturile comerciale poate vor să finanțeze academia Giro tu ești suporter Meszar nu UTA cred ca ai tablou cu el deasupra patului cum aveai cu Ceaușescu.

      0
      0
    3. ASTA, CU DOAR GALERIA ARE DREPTATE, DOAR CE SPUN EI TREBUIE SA FACI, SA NU AI PROPRIILE PĂRERI S IDEI, ESTE, CA SI CUM. IEI VOR UN BROBOT, ANTRENOR!!! CAM GATA CU ASTEA, DECIDE CEI MULTI TRIBUNA A 1 SI TRIBUNA A 2, GALERIA ESTE MINORITATE, EA SA CÂNTE FRUMOS!! NU SA AMENINTE CA DOAR CUM EI TREBUIE FĂCUT!!!

      0
      0
      1. Îți place cum canta galeria, așai, voi cântați 3-5s, dar sunteți mari comentatori, dece nu faceți careva școală de antrenorat, ca tot sunteți cunoscători de fotbal, sa antrenați echipa, pe gratis, ca sunteți cei mai buni!?

        0
        0
  3. De ce 2 fan shop UTA!? 3-4, suntem si altii care vrem sa vindem produse cu UTA! SCU sa vanda dreptul de comercializare la mai multi! Ma rog! Asta-i tiganie, o ocsko, dupa parerea mea! Eu cred ca se vrea si un fel de presiune/ atentionare pt Meszar! Dar in principiu sint de acord cu preluarea fan shop de catre SCU!

    0
    0
  4. De ce trebuie Balint să dea explicații peluzei?
    Peluza să își vadă de încurajat propria echipa nu să facă jocurile unei echipe hibrid din București.

    0
    0
  5. stau la tribuna a doua dar PELUZA e cea ce ORGANIZEAZĂ SI SE DEPLASEAZĂ LA MECIURI FOARTE BINE ….cârcotași putem fi mulți

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button