Fotbal judetean

Liga a VI-a, etapa a 9-a: 49 de goluri în 7 meciuri, numai Mailatul a dat 10! Eșec dureros al fostului lider din Mândruloc





Voința Mailat – Crișul Alb Șicula   10-0

Gloria Arad – CS Dorobanți   4-1

Speranța Chier – Șoimii Archiș    8-2

Progresul Dieci – Mureșana Mândruloc   4-0

AS Vârfurile – Voința Munar 6-0

Olimpia Bârzava – Speranța Turnu 5-2

Șiriana Șiria – Victoria Zăbrani II 4-1

Clasament 

Etapa următoare (12-13 noiembrie, ora 14.00): Gloria – Chier, Dorobanți – Zăbrani, Turnu – Șiria, Șicula – Bârzava, Munar – Mailat, Mândruloc – Vârfurile, Archiș – Dieci.

6 comentarii

  1. Sezonul ăsta de liga a șasea din Arad e cea mai mare bătaie de joc de după revoluție, la adresa cluburilor amatoare. Unde e sărăcia mai mare sunt deplasări de peste 150 de km, vezi Mailat – Vârfurile, ca exemplu. Personajul de la AJF care a inventat o singură serie in Promoție ar trebui să își facă un control la cap.

    0
    0
      1. De ce nu retrogradează nimeni din Onoare ani la rând? Atunci erau echipe și în ultima ligă. Sau, de ce se mai tine Promoția dacă a ajuns in halul asta și nu mai sunt echipe? Faci un singur campionat județean și toată lumea e fericita. Ce e acum in Promoție, e bătaie de joc!

        0
        0
        1. in liga 5 abia sunt cate 11-12 echipe intr-o serie … daca mai si retrogradau echipe, ajungeam la 2 serii in loc de 3 … era mai bine?

          0
          0
  2. Era bine, da. Faci doua serii, care era problema? E mai bine sistemul asta in Promotie unde e sărăcia mai mare? Cu o serie? E cea mai proastă alegere, să fim serioși. Niciodată nu a fost așa ceva! Am jucat la nivelul ăsta și înainte de revoluție, și erau 4-6 serii pe zone geografice. Niciodată nu au fost asemenea deplasări. Chiar nimeni nu gândește pe la AJF când inventează asemenea bazaconii?

    0
    0
    1. au fost mai multe echipe care s-au aratat interesate sa revina in Liga a sasea dar in ultimele saptamani s-au razgandit … 34 de echipe in doua serii la liga 5 insemna un campionat cu 36 de etape, mai multe decat la Liga 4 … s-au analizat toate variantele, in final s-a mers pe aceasta varianta care nu e perfecta dar probabil nemultumeste mai putine cluburi decat o alta varianta …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button