Cluburi polivalente

Salbă de medalii arădene pe covorul gimnasticii ritmice, la Naționale și Cupa României! (FOTO)

Campionatele Naționale de junioare și senioare și Cupa României, competiții desfășurate în weekend, în sala Olimpia din Ploiești, au consemnat noi rezultate foarte bune pentru secția de gimnastică ritmică a CSM Arad. Astfel, fetele pregătite de Daniela Chiriac și Tatiana Novikova au obținut o serie de clasări pe podium, prin Alenia Biringer, la senioare, respectiv Carina Crainic și Catrina Buniov, la categoria junioare, în vreme ce echipa de junioare a urcat pe a treia treaptă a podiumului! Dar iată și cele mai importante rezultate, cu mențiunea că la Cupa României au concurat doar primele șase clasate în concursul național al senioarelor și primele șapte la junioare: Carina Crainic, junioare (2007-2009) – bronz la individual compus și panglică, argint la minge, locul 5 la cerc și locul 6 la măciuci, toate aceste rezultate fiind obținute la Naționale, respectiv bronz la individual compus, cerc și măciuci și locul 4 la minge și panglică la Cupa României; Catrina Buniov, junioare (2007-2009) – locul 5 la individual compus și panglică, bronz la măciuci și locul 7 la cerc, toate la Naționale, respectiv locul 6 la individual, minge și măciuci, locul 4 la cerc și 7 la panglică la Cupa României; Dalia Marin, junioare (2007-2009) – locul 7 la panglică, 8 la minge și 9 la individual, la Naționale; Andra Crainic, locul 14, Antonia Stănescu, locul 17, Cesaria Crișan, locul 25 și Vanessa Varga, 26, și ele concurând la categoria junioare.

Biringer, Crainic și Buniov, plus echipa de junioare – medaliatele naționale de la CSM Arad

În concursul pe echipe, CSM Arad a avut în concurs două distribuții, iar CSM 1, în formula C.Crainic, Buniov, Marin, a obținut bronzul, iar CSM 2, în componența A.Crainic, Stănescu, Crișan, Varga, s-a clasat pe poziția a șaptea. La categoriile de junioare mai mici de vârstă s-a concurat la Cupa României, unde Mara Cercel a ocupat locul doi la 8 ani, Elena Tătar, locul trei la 7 ani, Kaitlyn Varga, locul doi la 11 ani, Vanessa Ciochina, locul trei la 11 ani, Anca Toma, locul 5 la 11 ani și Teodora Iovănaș Brădean, locul 3 la 12 ani. În fine, la categoria senioare (2006+), Alenia Biringer s-a clasat pe locul 4 la individual compus, minge și măciuci, dar a reușit să ia bronzul la cerc și panglică.

La Cupa României, Alenia s-a ales cu bronzul la minge, a mai bifat un loc 5 la individual compus, măciuci și panglică și un loc șase la cerc. Gimnasta CSM-ului și-a mai adăugat titlu de vicecampioană națională și pe echipe, unde alături de Iulia Besoiu, de la UNEFS București, a ocupat locul doi, atât la individual compus, cât și la toate exercțiile cu obiecte, minge, cerc, panglică și măciuci

csmarad.ro

 

FOTO: Start-UP Sport Live, facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button