Gloria LT CermeiProgresul Pecica

Cermeiul s-a revanșat la indigo în fața Pecicăi! Todea: „Băieții au crezut în ei, e meritul lor” v.s. Petcuț: „Nici nu știu cum am pierdut…” +FOTOMeciuri în oglindă între Cermei și Pecica între tur și retur. În etapa a treia, gazdele de la Pecica au condus cu 1-0, Cermeiul a întors meciul până la pauză, iar Progresul avea să câștige cu 3-2, cu un gol veni pe final. Astăzi, s-a întâmplat la fel între gazde și oaspeți, cu jucătorii, antrenorii și conducătorii Gloriei Lunca Teuz fericiți pentru deznodământ.

Todea: „Cel mai important obiectiv al nostru a fost să luăm cele trei puncte, dar eu zic că am făcut și  un joc bun”

Mai mult, după cele trei puncte cucerite în fața conjudețenei, „sămădăii” au scăpat și de ultima poziție în clasament, care acum îi aparține – din nou – lui Avântul Periam. „După meciurile bune făcute în etapele trecute, era important să concretizăm și cu un rezultat bun, mai ales în situația în care eram. Cel mai important obiectiv al nostru a fost să luăm cele trei puncte, dar eu zic că am făcut și  un joc bun. Am avut atitudine, am întors scorul, a fost tot ceea ce trebuie. Am simțit adversarul, și jucătorii pe teren au simțit că pot mai mul și că pot să întoarcă rezultatul. Este meritul lor și îi felicit că au crezut până în ultimul minut că putem câștiga meciul de astăzi. Sigur că o victorie astăzi ar trebui să fie urmată de puncte din deplasarea de la Ineu. Mergem pe aceeași idee, să jucăm și să facem un joc consistent. În momentul de față, punctele sunt primordiale și vrem să încununăm o evoluție bună și cu un rezultat pozitiv”, a punctat Cristian Todea, antrenorul cermeianilor. 

Petcuț: „Când luăm 5 goluri pe greșeli personale în două meciuri, e cam mult pentru noi”

Progresul Pecica este în evidentă scădere de turație după o perioadă în care se părea că va fi una dintre echipele care va juca în play-off. „Galben-albaștrii” nu au mai câștigat de 5 meciuri și au alunecat pe locul 6 în clasament. „Un meci urât, cu multe greșeli de ambele părți. Până la urmă, a fost un meci cu mulți copii care, zicem noi, că au calitate, dar când luăm 5 goluri pe greșeli personale în două meciuri, e cam mult pentru noi. Când ai șase seniori în echipă și trei nu joacă și, pe lângă asta, mai și lipsesc titulari incostentabili de genul Szarkozi,  adică din patru apărători, nu joacă trei, e foarte greu. Nu joacă Sarkozi, Aldan și Wild, iar ceilalți, Hrezdac și cu Moraru de fapt nu-s apărători. Am luat două goluri aiurea, pe greșeli personale, nu poți să câștigi un meci. Am pierdut și nici nu știu cum am pierdut. De 6 etape greșim în continuu, la fiecare meci unul-doi greșesc și luăm goluri. E vorba de mentalul lor, nu am bătut Periam, Buziaș, Cermei și acum jucăm cu Reșița și Lipova. E foarte greu, dar  mergem mai departe, nu știi niciodată. Copiii sunt imprevizibili, nu am reușit cu cei fără pretenții, poate reușim cu cei mai buni”, a punctat Mihai Petcuț, antrenorul Progresului, alături de Bogdan Bozian.

Gloria Lunca Teuz Cermei – Progresul Pecica  3-2

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min.31) Piț dă o pasă filtrantă în careu și Florin Mateucă șutează pe jos, din 10 metri, la colțul lung.

1-1 (min.40): Corner Bozian de pe stânga la scurt, Mihai prelungește pe spate cu capul la colțul lung. de unde Dan Puie marchează

1-2 (min.44): Gazdele bâlbâie o minge în careul propriu și Dan Puie marchează din 10 metri

2-2 (min.70):  Marius Șimăndan speculează o minge bâlbâită de fundașii pecicani la 10 metri lateral stânga si marchează la colțul lung, bară-gol

3-2 (min. 86): Vlad driblează pe stânga și așează în lateral la Eric Pascu la 8 metri, care marchează

Formații:

Cermei: Bodea – Cleuța, Lazăr, E. Pascu, Deta (66 Balazs) – Piț,  D. Salka (46 M. Salka) –P. Varga (66 Șimăndan), Mateucă, Gruiescu – Novac (46 Vlad). Rezerve neutilizate: Zamfir – Pașcu, Calotă.  Antrenor: Cristian Todea.

Pecica: Roșca – Moraru, D. Roșu, Hrezdac, Gomboș (87 R. Bănățan) – Șerengău (87 Câmpan), C. Mihai – Borcea (71 Stanciu), Bozian, Puie – Capătă. Rezerve neutilizate: Roșu – Puta, Indreica, Andrieș, Arsene. Antrenori: Mihai Petcuț, Bogdan Bozian.

Arbitri: Sorin Vădana (Cluj-Napoca) – Răzvan Nistoran (Reşiţa), Marius Talpoș (Timişoara)

Observatori: Dorin Voina (Reşiţa), Costin Dan (Zalău)

Galerie foto de la Cermei – Pecica 3-2

cermei-pecica-12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button