UTA Arad

Arbitrul meciului UTA – Voluntari – la una dintre cele 6 victorii ale lui Balint din stagiunea precedentă!





Comisia Centrală a Arbitrilor a apelat la Viorel Flueran (39 de ani) la meciul dintre UTA și FC Voluntari, unul extrem de important pentru arădeni în economia clasamentului Superligii. Cu această ocazie, Laszlo Balint revine după 9 luni și jumătate la un meci oficial al „roș-albilor” de pe arena „Francisc Neuman”, iar „centralul” craiovean i-a purtat ultima oară noroc.

„Bătrâna Doamnă” se impunea cu 1-0 la Mediaș (gol Miculescu, în minutul 89) pe finalul lui august 2021 pentru una dintre cele șase victorii stagionale cu Balint pe bancă. La fel de adevărat, este că la precedenta vizită pe noua arenă de pe Mureș, în martie 2021, Flueran l-a eliminat destul de ușor pe Benga la începutul reprizei secunde a meciului cu FC Argeș, iar gazdele aveau să termine învinse. Roger jr. a deschis tabela pentru UTA în minutul 85, dar Palic și Deslandes au întors meciul până în minutul 90. Până la urmă, vorbim despre un „central” destul de neexperimentat, ținând cont că mâine va conduce doar cel de-al 17-lea său meci în elita fotbalului românesc.

În schimb, asistenți la partida de mâine vor fi două ecusoane FIFA: Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj), în timp ce rezervă e un alt arbitru care nu are o „etichetă” prea bună printre utiști, ploieșteanul Andrei Moroiță. În camera VAR se va afla un alt arbitru controversat, Cătălin Popa (Pitești), alături de Valentin Dumitru (Gherghița).

„Fluierașii” vor fi supervizați de fostul mare cavaler al fluierului, Aron Huzu (Sibiu), în timp ce din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, delegat de joc va fi hunedoreanul Romulus Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button