Fotbal judetean

Bulboacă și-a trecut colegii granița spre o prezență sigură în „careul de ași”: Frontiera Curtici – Viitorul Arad 0-3





„Grănicerii” aveau șansa să se apropie de „careul de ași” al Ligii a 4-a dacă ar fi bătut, astăzi, Viitorul, însă au terminat prin a privi de la distanță ceea ce se întâmplă la vârf. Trupa lui Gio a câștigat la scor de neprezentare prin „tripla” celui mai în formă fotbalist al său, tânărul Flavius Bulboacă, gazdele având ceva regrete după ratările mari din prima repriză, dar nici nu au putut folosi cea mai bună formulă.

„Roș-albii” și-au luat destul de tare adversarii și au trecut în încă din minutul 9. Atunci, Stoianovici a făcut o cursă pe dreapta, a urmat un un-doi cu Ungureanu și o pasă pentru Bulboacă, care a marcat din careu la colțul scurt. Curticenii au solicitat degeaba offside-ul, dar nici nu au făcut mai nimic să întoarcă rapid meciul. În schimb, Viitorul mai putea marca cel puțin odată, dar Ungureanu a nimerit doar bara.

Reacția lui „Fronti” a venit în debutul reprizei secunde, când a avut trei mari șanse de egalare. Prima reluare a lui Prică a fost respinsă de pe linia porții, apoi fostul utist a reluat cu capul peste poartă din poziție bună, ceea ce a făcut și Avrămuțiu câteva minute mai târziu. În schimb, Viitorul a fost mai pragmatică și s-a dus la 0-2 după 57 de minute de joc, Rotar a driblat în stânga, a centrat în fața porții, Vezan a așezat pentru Ungureanu, care a tras slab, doar că Trifoi a repins exact la Bulboacă, aflat în 5 metri. Gazdele au căzut totaș și după alte 10 minute, trupa lui Pavel și Moisă au mai marcat odată. Ungureanu i-a pasat aceluiași Bulboacă, acesta a scăpat singur de la mijlocul terenului și l-a executat din nou pe Trifoi. Viitorul putea face chiar „pokerul”, dacă fiul cel mare al președintelui, Alessandro Catanzariti nu ar fi lovit bara la colțul scurt după o pătrundere din stânga în careu.

Bogoșel: „Moment psihologic la ratările noastre mari”

S-a terminat 0-3 și curticenii rămân în plutonul echipelor ce luptă pentru locurile 5-8. „Un meci echilibrat în prima repriză, însă am luat repede un gol, dintr-un offside, zicem noi. După pauză am avut trei ocazii mari, le-am ratat toate. A fost momentul psihologic al meciului, dacă egalam poate era alt meci. Apoi, am luat din nou gol la o bâlbâială în careu și am căzut psihic. Golul trei a venit după un corner al nostru, ne-au surprins pe contraatac. Au câștigat meritat, noi nu am prins cea mai bună zi, regretăm acea potențială egalare de la începutul reprizei a doua. Am avut trei absențe care au contat foarte mult, Calvin, care plecat în Anglia cu o problemă personală, Blănaru – bolnav cu febră și R. Ardelean, care se recuperează după o întindere. Prin urmare, pe bancă nu am avut decât trei juniori. Urmează două partide abordabile, la Nădlac și acasă cu Glogovăț, sperăm la maximum de puncte”, a spus Costel Bogoșel, tehnicianul Curticiului.

 

Pavel: „Dacă rezultatele ne duc acolo…”

Cu aceste 3 puncte, Viitorul se apopie de podium, mai precis de locul 3 ocupat de Socodor. „Nu ne-am propus promovarea, am vrut locurile 1-6, dar, dacă rezultatele ne duc acolo sus, vom vedea ce vom face. Avem un mix bun de jucători cu experiență lângă care cresc frumos niște juniori foarte talentați. La Curtici am făcut un meci bun, am dat gol repede, după care am mai avut o bară. În a doua parte, gazdele au echilibrat, dar tot noi am mai marcat două goluri, plus alte ocazii, între care și o bară. SSunt mulțumit de rezultat, urmează un meci aparent accesibil cu Zăbrani și ultima etapă un meci destul de greu la Păuliș. Sperăm să intrăm în pauza de iarna cu cât mai multe puncte”, a punctat Flavius Pavel, antrenorul „roș-abilor”, alături de Flavius Moisă.

Formații:

Curtici: Trifoi – Huțanu, Al. Gligor, N. Varga, Kocsis – Prică, Lazea – Bonchiș (46 Zsogo), Avrămuțiu, Ciupuligă – D. Roșu. Antrenor: Costel Bogoșel

Viitorul: Dagău – Stoianovici, Bier, Brozbic, E. Pantea (80 Mitu) – Vezan, Fl. Gîlcă – A. Popa (72 P. Pavel), Ungureanu (83 Mezo), M. Rotar (72 A. Catanzariti) – Bulboacă. Antrenori: Flavius Pavel și Flavius Moisă

Arbitri: Cătălin Iova – Mihai Stanciu, Cristian Cășuț.

Observatori AJF:  Romulus Tănăsescu, Teodor Jușcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button