UTA Arad

Ciobotariu: „Sunt mulțumit cu egalul, e greu să iei punct sau puncte la Arad, în fața unui public minunat”La a doua vizită pe „arena Francisc Neuman”, Voluntariul lui Liviu Ciobotariu nu a mai pierdut în fața UTA-ei lui Laszlo Balint, așa cum se întâmpla în vara anului trecut. Se părea că ilfovenii vor avea un meci simplu, după golul din minutul 2 al lui Damașcan, dar echipa gazdă a reacționat și a echilibrat tabela.

Ocazii au mai fost de-o parte și de cealaltă, cu un plus pentru UTA, așa că antrenorul trupei de lângă București s-a declarat mulțumit cu remiza. „Înainte să vorbesc despre joc, vreau să remarc atmosfera senzațională de pe acest stadion, un public minunat care practic este al 12-lea jucător. Își duce echipa spre victorie, de fiecare dată când am jucat aici am remarcat acest lucru, știam că și azi va fi la fel. Cât despre joc, a fost unul echilibrat și cred că e un rezultat echitabil. În prima parte, noi am avut situațiile clare, în a doua am avut probleme mari și puteam pierde acest joc. Felicit jucătorii ambelor echipe pentru cum au jucat azi, am văzut două echipe care au luptat, cu atitudine, au încercat să creeze situații, s-au apărat foarte bine. Până la urmă, sunt mulțumit cu egalul, e greu la Arad să iei punct sau puncte. Au o echipă solidă, cu experiență, mă uitam la fiecare compartiment, jucători cu mare experiență, ca Benga și Erico în apărare, la mijloc, Batha, Anton, iar Keșeru, în față.  Dar noi suntem incomozi, greu de învins și am reușit să plecăm neînvinși azi de la Arad. Pauza vine bine pentru toată lumea, trebuie să profităm de ea. Le dau zile libere băieților, să se odihnească mental și fizic, ne reluăm activitatea după, vedem și noi startul de campionat mondial”, a precizat Ciobotariu.

Singura ocazie mare din partea secundă a ilfovenilor i-a aparținut fostului utist, Cristian Costin. „Eu mă bazez pe dorința fiecărui jucător să se afirme, să joace. Costin a avut probleme medicale în ultima perioadă, chiar discutam cu el înainte de joc și îmi spunea că a jucat aici patru ani, că s-a simțit bine, că e bucuros să se reîntoarcă la Arad. Dar, repet, mă bazez pe toți, de aia suntem aici, să facem rezultate”, a spus antrenorul ilfovenilor.

Remiza o ajută pe FC Voluntari să o țină pe UTA la 4 puncte în spate, dar o îndepărtează de play-off, acolo unde a jucat anul trecut. „Eu am spus-o înainte de sezon că ne-am dori să repetăm performanța de anul trecut, dar era normal să fie mai greu. Am pierdut foarte mulți jucători și cei care au venit, ok, s-au integrat, sunt mulțumti de ei, dar au nevoie de timp de acomodare, e foarte greu să vină rezultatele. E clar că acum campionatul e foarte echilibrat. De la locul 5 până la locul 15 totul se joacă. Mă uitam că noi suntem pe locul 9, cu 21 de puncte, iar UTA pe loc retrogradabil la 4 puncte față de noi. Dacă ar fi câștigat azi, veneau la un punct și coboram noi. E foarte echilibrat, contează fiecare punct, victoriile sunt foarte importante. Când legi două victorii te duci cu gândul la locul 6, dacă nu bați două meciuri la rând te aproprii de zona fierbinte,  unde situația e greu de gestionat”, a mai punctat Liviu Ciobotariu.

Fostul fundaș al naționalei recunoaște că a avut ofertă de a prelua o altă formație, dar nu a pomenit numele FCSB-ului. „Deocamdată sunt aici, mă simt foarte bine la acest club. Dar, în viața unui antrenor nu știi ce se poate întâmpla, azi sunt, poate peste o săptămână o să fiu în Emirate sau Arabia. Acum sunt aici și înseamnă că am vrut să rămân aici. Am avut și oferte scrise, dar am pus în balanță ce mă determină să rămân.  Mai rău e când te dau afară, când ai oferte e foarte bine”, a încheiat antrenorul principal al ilfovenilor.5 comentarii

  1. Momentan asta ni-e valoarea! Erai prea euforic înainte, visa-i 3,4-o! Decand am promovat am fost la toate meciurile acasă. În afara de cele doua ce au retrogradat anul trecut:Mediaș și clinceni, la toate celelalte am stat cu,, morcovul în cur”. Nu suntem în stare cu acești jucători sa batem în graba! Urmează Sepsi, probabil din nou un egal, cu ceva noroc! Și eu îmi doresc sa batem, susțin echipa în orice condiție! Poate la iarna dacă vin vreo 2,3 jucători peste ce avem acum, ne v-om îmbunătăți jocullHai UTA!

   0
   0
   1. Cred că mă confunzi, n-am visat la 3-4 zero. Visez doar să jucăm mai bine si să câstigăm. Suntem pe drumul bun. Sunt altii care visează la scoruri astronomice, as putea spune, la ce nivel calitativ au jucătorii. Cu Postolachi, Jobelo, Batha, Matei, Dobrescu ne multumim cu câte un gol la 2 etape. Keseru mai marca o dată dacă nu-l scotea, așa cum e, simte poarta si șutează curat comparativ cu Postolachi care are deficiențe grave de lovire a mingii si de plasament.

    0
    0
 1. Momentan asta ni-e valoarea! Erai prea euforic înainte, visa-i 3,4-o! Decand am promovat am fost la toate meciurile acasă. În afara de cele doua ce au retrogradat anul trecut:Mediaș și clinceni, la toate celelalte am stat cu,, morcovul în cur”. Nu suntem în stare cu acești jucători sa batem în graba! Urmează Sepsi, probabil din nou un egal, cu ceva noroc! Și eu îmi doresc sa batem, susțin echipa în orice condiție! Poate la iarna dacă vin vreo 2,3 jucători peste ce avem acum, ne v-om îmbunătăți jocullHai UTA!

  0
  0
 2. Ciubi trebuia sa spuna momentan am.prins o.uta cazuta , unde poti lua puncte usor ,el.spune va e greu sa iei puncte la arad ,cand recent neau luat 6 p arges si craiova

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button