Fotbal judetean

Un punct câștigat sau două pierdute pentru vicecampioana județeană? Victoria Zăbrani – CS Socodor 1-1Surpriza etapei în Liga 4-a a venit de la Zăbrani, acolo unde gazdele ajungeau la ora meciului cu Socodorul după două eșecuri la rând, cu 10 goluri încasate și niciunul marcat. Viceliderul s-a jucat cu ocaziile, a ratat inclusiv un penalty și – până la urmă – a salvat un punct în penultimul minut de joc.

Formația vizitatoare putea decide soarta punctelor încă din prima parte. Lansat de Lezeu, Ciornei și Copil, George Pirtea a ajuns de trei ori față în față cu Vasii, dar nu a reușit să-l învingă pe bravul portar al lui Aslău.

Meciul s-a mai echilibrat în partea secundă și Zăbraniul chiar a trecut în avantaj. Vereș a pătruns pe stânga, a pasat în centru, de unde Gherheș și-a băgat mingea în propria-i poartă. Oricum, Albert Aslău era pregătit să marcheze dacă balonul ar fi trecut de căpitanul oaspeților. Era minutul 53, Socodorul a înțeles că nu e de glumă și a trecut din nou la comandă. 18 minute mai târziu, formația lui Darazs a obținut un penalty, după ce Ciornei a fost prins ca într-o menghină de doi adversari, însă Vasii i-a mai închis odată poarta lui Pirtea. Meciul decurgea spre o surpriză și mai mare, doar că în minutul 89, Vereș a comis henț în careu după centrarea lui Lezeu și Copil a transformat a doua lovitură de la 11 metri pentru echipa sa. În prelungiri, echipa ce putea da lovitura a fost cea gazdă, prin Vereș, care a executat bine o lovitură liberă, dar Vaida a respins.

Aslău: „Am avut un portar în zi mare, păcat…”

Zăbraniul mișcă puțin clasamentul, dar tot rămâne pe poziția a 12-a, la cota 7 puncte. Iar premizele pentru meciul cu Viitorul nu sunt prea bune, cu atât mai mult cu cât va lipsi și Topai, eliminat pe finalul confruntării de ieri. „La ce probleme de efectiv avem, eu zic că am obținut un rezultat bun, de moral, în fața uneia dintre cele mai bune echipe din județ. Trebuie să recunoaștem că am avut un portar în zi mare, poate dacă eram și mai atenți am fi obținut chiar o victorie. Prima parte a fost clar a lor, au ratat câteva ocazii importante, dar repriza a dpua a fost echilibrată. Am condus până spre final, păcat că nu am mai ținut de scor câteva secunde. Remarc și debutul, chiar din primul minut al lui Robert Stoian, un băiat de 16 ani din Zăbrani. Încercăm să scoatem maximum din ultimele meciuri ale anului, mai ales cu Nădlacul acasă, după care avem o iarnă întreagă să ne gândim ce ne dorim la primăvară”, afirmă Mircea Aslău, antrenorul Victoriei.

 

Darazs: „Așa se întâmplă când unii se pregătesc cum se pregătesc”

Remiza de la Zăbrani coboară Socodorul pe locul 3, după Sântana și Felnac. „Ar fi trebuit să avem măcar un 2-0 la pauză, după care ne complicăm singuri viața. Ne dăm autogol, ratăm și un penalty, de abia egalăm ca să evităm o înfrângere ce nu ne-ar fi făcut cinste. Chiar și așa nu putem fi mulțumiți cu remiza, dar așa se întâmplă când unii se pregătesc cum se pregătesc. Asta e, Socodorul e clasica echipă de locul 2, sper doar să nu fim pe 4 în acest sezon. Mai avem două meciuri grele în acest an, cu Păuliș, acasă și la Pâncota, trebuie să luăm 6 puncte pentru a fi măcar pe locul 2, știind că în ultima etapă se joacă un Felnac – Sântana”, a precizat Tibi Darazs, tehnicianul celor de la Socodor.

Formații:

Zăbrani: Vasii – Topai, Gurban, B. Cotoc, Vereș – M. Nădăban, Vasilca, Merca – R. Iova, Stoian (90 R. Oprea), Al. Aslău. Antrenor: Mircea Aslău

Socodor: Vaida – A. Mako (63 Miclea), Gherheș, Pele, Al. Ciornei – Dema, L. Olariu (81 Flueraș) – C. Covaci (63 Faur), Copil, Pirtea – R. Pop. Antrenor: Tiberiu Darazs

Arbitri: Radu Bâtea – Paul Iovescu, Sebastian Pantea. Observatori AJF: Adrian Apătean, Ovidiu ComanLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button