UTA Arad

UTA, fără galerie cu Vojvodina? ”Ne amintim cu tristețe exilul sumbru de la Șiria, nu mai acceptăm încă o umilință”





Ceea ce era în aer încă de aseară și anume mutarea amicalului dintre UTA și Vojvodina Novi Sad la Șiria a fost confirmat astăzi prin anunțul oficial al grupării „roș-albe”. România U20 o înfruntă pe Polonia luni seara, iar starea gazonului de pe „Francisc Neuman” nu permite disputarea a două meciuri la distanță de 28 de ore unul de celălalt, așa că arădenii au decis să se întoarcă în comuna de baștină a lui Ioan Slavici, acolo unde au jucat între februarie 2017 și iunie 2018 în Liga 2-a.

Suporterii „Bătrânei Doamne” au crezut că au arhivat defintiv acest episod urât, absurd, din existența echipei favorite și nu mai acceptă să se întoarcă la Șiria, fie și pentru un amical internațional al elevilor lui Laszlo Balint. Pe pagina Ultras Arad, fanii s-au exprimat clar împotriva deplasării la confruntarea de mâine, de la ora 15, așa că e greu de crezut că UTA va avea galeria de partea ei la jocul cu Vojvodina. Iată comunicatul ultrașilor, care taxează atât conducerea clubului arădean, cât și autoritățile locale arădene:

”O nouă pată pe imaginea Bătrănei Doamne…

Tocmai acum, când ne bucuram de organizarea unui amical internațional în compania unui adversar al cărui nume are rezonanță pentru fotbalul din această parte a Europei, iată că asistăm la o nouă batjocură. Conducerea clubului UTA a anunțat în ultimul moment că meciul nu se va mai disputa pe noua arenă Francisc Neuman ci, surpriză… pe stadionul din Șiria.

Considerăm că această decizie este o insultă atât față de sutele de suporteri care își achiziționasera deja bilet, cât și față de Vojvodina Novi Sad, echipa invitată. Se demonstrează încă odată cât de puțin contează imaginea acestui club pentru cei care se ocupă de el, dar și pentru autoritățile locale, care nu au fost în stare să asigure un gazon de calitate la inaugurarea arenei Francisc Neuman, nu s-au ocupat de intreținerea lui nici ulterior, iar acum tratează cu indiferență această problemă în timp ce încearcă să acapareze atenția aducând naționala U20 să joace aici, pe un teren impracticabil în timpul iernii.

În acest context, grupurile noastre au decis să nu se mai prezinte la partida de mâine și să nu mai accepte încă o astfel de umilință. Ne amintim cu tristețe exilul sumbru la care UTA a fost supusă recent prin mutarea la Șiria, dar speram că lucrurile s-au schimbat…”

8 comentarii

  1. La cum arată terenul de joc nu se putea lua o altă decizie. Era mai bine să se fi anulat acest amical? Voi doriți binele acestei echipe? Vă mai și intitulați „ultrasi”. Niște „Gigi Contra”,aia sunteți. Sunt foarte sigur că nu toți sunt de acord cu astfel de decizii.Pe viitor ar fi bine ca și anunțurile publice făcute de voi să fie semnate cu nume și pronume. Dacă se vrea transparență!!! Până atunci,vorba lui Vanter,, HAI UTA, ORIUNDE ȘI ORICÂND!!!!!

    0
    0
    1. corect ce ultrasi sunt astia? de unde si pana unde scriu comunicate ca pe vremea comunismului! haide UTA ! Va fi sold out toti suporterii din zona i au cu asalt terenul din SIRIA!!! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

      0
      0
  2. Luni seara joacă U20 pe FN , chiar așa de înapoiați mintali sint acele ,,grupuri,, ??? Lucruri murdare se ascund în mijlocul acelor ,,grupuri,, fantomă numite ,,suporteri,, !

    0
    0
  3. Parca sunt tot aceiasi care ori nu se deplasau sa incurajeze echipa la Siria,ori foarte putinii prezenti stateau cu spatele…Oare nu sunt tot aceiasi care au dat bilete suporterilor Poli si care s-au solidarizat cu ei,neintrand pe stadion???
    Care ar putea fi rusinea lor de acum?Interesele cui le poarta?De catre cine si pe cine manevreaza?

    0
    0
  4. 1. Intenția inițială era sa se joace în Vlaicu.
    2. Meciul e un test pentru echipa.
    3. Pe Motorul au refuzat ambele echipe. Gazon artificial, iarna, pe bune, întrebați pe orice jucător dacă își dorește asa ceva.
    4. Asta a fost confirmarea că Proca și ai lui scultrași doar cauta motiv de gâlceavă non-stop. Stil politiciesc. De parcă e îs niște muieri cu PMS non-stop.
    Mulțumim de confirmare.

    (PMS – sindrom pre-menstrual)

    0
    0
  5. SCU are propriul război, propriile interese și atât.S-au transformat în soldații lui Simion Apreotesei &Co.
    E un meci amical și s-a căutat un teren unde sa se poată juca acest meci în condiții decente cu riscuri de accidentare cat mai mici.Putea sa se joace și în Serbia și la Ineu și oriunde altundeva,nu conta prea mult.Ploua de o săptămână,”și conducerea clubului nu face nimic pentru a opri ploaia, slabă conducere”,cam asta spune-ți voi SCU.Sa faci circ la orice spune tot despre ce a devenit SCU pentru echipa in acest moment.Unde este ideea din discursul lor că echipa nu va avea de suferit că urmare a războiului pe care-l poartă cu actuala conducere?
    E un meci amical care se desfășoară la 20 km de Arad pe un teren acceptabil in condițiile date.Cine vrea merge cine nu vrea nu merge,care e problema?
    Că nu sunt terenuri decente în oraș pe care sa se poată juca,asta e altă problemă,cu asta sunt de acord și e problema autorităților locale nicidecum a echipei sau a conducerii clubului.
    Poate nu ar fi rău să separați lucrurile și să fiți mai coerenți și consecvenți in declarații și acțiuni.

    0
    0
  6. Cum era cântecul ăla? Echipa mea să nu te temi , orice ar fi aici suntem… eu m-am săturat de ,,radicalii” ăștia, numai probleme fac, ei l-au alungat și pe Balint, că vezi doamne nu a stat la raport în fața lor! De ce să stea, ce ați adus voi in club in afara siglei primită de la Bara cadou!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button