UTA Arad

UTA se întoarce la Șiria, suporterii se pot deplasa gratuit pentru amicalul cu Vojvodina!





Așa cum anticipam aseară, UTA și Vojvodina se vor înfrunta în amical la Șiria. Astfel, „Bătrâna Doamnă” se întoarce după mai bine de patru ani pe arena „Otto Grefner”, ce i-a fost gazdă timp de un sezon și jumătate (februarie 2017 – iunie 2018) în Liga 2-a. Pe terenul din poalele Cetății, arădenii au pierdut inclusiv un baraj de promovare, în fața lui ACS Poli. După 2-1 pe Bega, la Șiria, „alb-violeții” antrenați de Ionuț Popa s-au impus cu 3-1. În februarie 2018, „Mister” avea să o preia pe UTA, insistând mult ca lucrările de pe „Motorul” să se încheie pentru ca echipa emblemă a orașului să se întoarcă la Arad.

Revenind la testul de mâine, ora de începere a acestuia a rămas 15, iar suporterii arădeni au parte de transport gratuit. Toate detaliile sunt oferite de clubul UTA:

”UTA-Vojvodina Novi Sad, programat inițial pe Arena Francisc Neuman duminică ora 15:00, se mută pe Stadionul ”Otto Grefner” din Șiria. Jocul internațional se va juca tot duminică și tot de la ora 15:00.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, iar clubul nostru asigură și transport gratuit fanilor care vor să asiste la acest meci. Plecarea se va face duminică, de la ora 14:00, de la stația de autobuz de la Catedrală din Podgoria, iar de la Șiria se va pleca după terminarea meciului.

Reamintim suporterilor că suma integrală aferentă biletelor achiziționate le va fi restituită. Pentru suporterii care au cumpărat tichetele online, contravaloare va fi returnată pe cardul de pe care s-a făcut achiziția, în vreme ce posesorii de bilete fizice sunt așteptați la Arena Francisc Neuman marți între orele 10-12 și miercuri între 16-18. Pentru a primi banii înapoi, fanii sunt rugați să aibă asupra lor biletul”









15 comentarii

  1. de ce nu joacă juniorii lui Pancu (ciuca bătăilor) la Șiria? România cu Serbia au putut juca la țară (șag jud timiș) ăștia tușeau dacă jucau la Șiria?

    0
    0
  2. Penibil. Unde e complexul sportiv promis de Falca cu multilplele terenuri de antrenament? Acolo se putea juca daca se facea asa ceva.

    0
    0
    1. Complexul sportiv de langa ICRTI,cu Hotel si multiple terenuri,il promitea Florinel mAnea,care o dorea cu forta pe UTA(deja-vu)..Falca promitea baza de antrenament nautic la Ceala si multe altele…Pffff…

      0
      0
      1. Sunteți în eroare, domnule. Primarul Falcă promitea 6 terenuri de sport în prelungirea celor de la ICRTI. Fotbal plus rugby. Cu iarba plus artificial.

        0
        0
        1. Pai la cate promit toti politicienii,nici nu le mai stochez…Nu mai cred de foarte multi ani in Iepuras si Mos Craciun sau in orice alta minune…De la inceput nu aveam cum sa cred in 6 terenuri,etc…Unde?Peste muntele care acopera groapa de gunoi sau peste statia de transformare curent?
          Stai sa vezi…inca putin pana la campania electorala si iar vom auzi aberatii..:-((

          0
          0
  3. Mutumesc VANTER si tuturor utistilor de bine . MULTUMESC deasemeni GIRO pt. felicitarile aduse de voi pt. mine si fratele meu Florin !!! Va doresc multa sanatate si fericire in casele voastre. FORTA UTA Arad FOREVER !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. Va PROMIT! Stadion nou, 25000 locuri, cu parcari, 4-5 terenuri noi pt echipele aradene si pt antrenamentele UTA, sala noua de 10000 locuri pt BC ICIM, handbal, fotbal in sala, fonduri pt toate sporturile, tenis, tenis de masa, haltere, bazinul olimpic reamenajat si finantare pt polo, teren nou si finantare pt rugby …. fara numar! Fara numar! …. Votati-ma ca va sponsorizez deplasarile suporterilor de orice fel! Nu fiti carcotasi! Pe faraon l-ati votat de 4 ori si urmeaza acuma si pe omul lui! Numa pa vorbe! Io macar is dintre voi! Sa traiti mai bine….. de acuma!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button