Fotbal junioriUTA Arad

Rareș Pop, titular în tricoul naționalei U20 cu Polonia? Pancu: „M-a încântat, e deja înaintea mea…”Gazonul de pe arena „Francisc Neuman” are de trecut un mare test luni seara, începând cu ora 20, cu ocazia întâlnirii amicale dintre selecționatele sub 20 de ani ale României și Poloniei. Încă de la finalul disputei de joi, dintre puștii lui Daniel Pancu și reprezentativa Italiei (scor 1-2), suprafața de joc arăta foarte rău, iar ploile și temperaturile din ultimele zile nu au putut-o ajuta să-și revină, așa că imaginea Aradului ar putea avea de suferit. Cu atât mai mult cu cât meciul este televizat la nivel național (Digi Sport).

Pancu: „Golurile atrag oamenii pe stadioane, sperăm să mai marcăm mai multe”

Până una alta, preocupările lui Pancu sunt strict legate de aspectele tehnico-tactice ale disputei de mâine seară. „La evoluție sunt nu mulțumit, foarte mulțumit de pașii pe care i-am făcut cu ocazia meciului cu Italia. Acum urmează jocul cu Polonia de mâine, o echipă a unei țări calificate la Campionatul Mondial. Îmi doresc să fie un meci pe stilul meu, cum sunt eu ca antrenor, cum văd fotbalul. De multe ori am fost acuzat că sunt mult prea ofensiv  pentru că eu consider că fotbalul este un dar de la Dumnezeu și se joacă pe goluri, golurile atrag oamenii pe stadioane. Îmi doresc un joc în care să încercăm să marcăm, nu unul, ci mai multe goluri. Chiar dacă terenul va fi cum va fi, îmi doresc un joc parte-n parte”, a spus selecționerul naționalei U20.

„Pop are o liniște și o maturitate surprinzătoare pentru anii lui”

Chiar la finalul disputei cu italienii, Daniel Pancu recunoștea că la meciul cu Polonia va dori să vadă la lucru și fotbaliștii care au rămas pe bancă sau cei care au jucat mai puțin. Din această ultimă categorie face parte și mijlocașul UTA-ei, Rareș Pop, care arătat destule lucruri bune în cele 34 de minute jucate. „Vă spun sincer că m-a încântat, mai ales că e un jucător născut în 2005 și deja joacă în prima ligă. Eu, de exemplu, am debutat în Divizia A la 18 ani fără 4 zile, pe 13 august 1995, iar el deja joacă la 17 ani și un pic. E, așadar, înaintea mea deja, iar calități are. Se vede că e inteligent și în joc, dar are o liniște și o maturitate surprinzătoare pentru anii lui. L-am văzut în UTA – Voluntari și a dat asist, a dat asistul la penalty-ul obținut de Ianis Stoica cu Italia, cred că marja lui de progres este una foarte mare”, a spus antrenorul lui Pop „sub tricolor”.

„Tricolorii” – în vizită la Secția de Neonatologie a Spitalului Matern

Selecționerul Daniel Pancu, alături de Cătălin Munteanu, Lucian Sânmărtean și jucătorii Ianis Stoica și Luca Andronache au vizitat astăzi Secția de Neonatologie a Spitalului Matern din Arad pentru a distribui kituri necesare copiilor născuți prematur. Cetatea Voluntarilor Arad s-a implicat în renovarea Secției de Neonatologie, iar acum își dorește să schimbe și fața secțiilor de Pediatrie și Terapie Intensivă Neonatală ale spitalului. Îi poți susține și tu în acest demers. 𝘛𝘳𝘪𝘮𝘪𝘵𝘦 𝐒𝐌𝐒 𝘤𝘶 𝘵𝘦𝘹𝘵𝘶𝘭 “𝘋𝘙𝘈𝘎” 𝘭𝘢 𝟖𝟖𝟔𝟒 𝘴𝘪 𝘥𝘰𝘯𝘦𝘢𝘻𝐚̆ 𝟒 𝘦𝘶𝘳𝘰 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘊𝘦𝘵𝑎̆𝑡̦𝘪𝘪 𝘝𝘰𝘭𝘶𝘯𝘵𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳.Un comentariu

  1. URGENT,contract pe minim 3-4 ani….Salariu decent ca si pentru un pusti de 17 ani cu clauze de performante…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button