UTA Arad

Se vând deja bilete la UTA – Sepsi, echipa lui Laszlo Balint încearcă să evadeze din „zona roșie”!





La primul meci acasă de la revenirea lui Laszlo Balint pe banca tehnică, UTA a obținut remiza (1-1) în fața celor de la FC Voluntari și a scăpat de locul de retrogradare directă din Superligă, dar se repune în joc în acest weekend, odată cu reluarea întrecerilor pe puncte. „Roș-albii” evoluează tot în fața propriilor susținători împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, una dintre cele mai în formă echipe ale momentului, care se luptă pentru un loc în play-off.

Cele două echipe deschid runda cu numărul 19 vineri, 2 decembrie, de la ora 15,30. Clubul UTA pune în vânzare biletele pentru disputa cu ilfovenii, începând de azi, pe platforma online, bilete.ro, începând cu ora 15. Apoi, locurile se pot aconta și fizic miercuri (între orele 11 și 14), joi (între orele 15 și 18) și vineri, în ziua partidei (între orele 11 și 15,35). Preţul biletelor este identic cu cel din sezonul trecut, dar și de la jocurile cu Petrolul, U. Cluj, FC U Craiova 1948, Chindia, Hermannstadt și CFR Cluj: peluza ”Iosif Petschovszky” – 30 de lei, tribuna a II-a ”Ladislau Brosovszky” – 45 de lei, tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit, iar pentru cei de până în 14 ani se va aplica o reducere de 50%.

Totodată, vă reamintim că toate echipele de fotbal de copii și juniori ale municipiului și județului Arad vor avea acces gratuit la toate meciurile de pe teren propriu ale UTA-ei. Pentru a participa la un joc oficial pe Arena Francisc Neuman, cluburile doritoare sunt rugate să se prezinte la stadion cu o oră înaintea jocului, la Peluza Sud (Calea Aurel Vlaicu). Alături de jucători, echipele vor fi însoțite de cel mult doi antrenori care se vor ocupa de supraveghere și organizare. De asemenea, echipele arădene interesate sunt rugate să anunțe în prealabil intenția prin telefon, sms sau whatsapp, la număr de telefon 0744.397.380 (persoană de contact Cristian Păcurar, director Academia UTA). Accesul se va face în limita locurilor disponibile.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button