Arhivă articole

Conduse la „patru diferență”, ambele echipe de futsal ale Șimandului au revenit spectaculos la Ișalnița!


Echipele de futsal ale celor de la Șoimii Șimand s-au întors cu puncte de la Ișalnița, în ultimele meciuri oficiale ale anului 2022. De Ziua Națională, formația de ligă secundă a obținut un punct în cadrul etapei a 8-a, pentru ca în această domineață, juniorii sub 19 ani să obțină victoria. În ambele dispute, cel mai important om al șimăndanilor a fost Andrei Cordoș, fotbalistul care a și fost convocat pentru un stagiu de pregătire la naționala U19, de la Odorheiu Secuiesc.

Revenire de la 2-6 pentru un punct

Obținând remiza în întâlnirea seniorilor, de la Ișalnița, Șimandul și-a asigurat – practic – poziția pe podium în clasamentul seriei a doua a eșalonului secund. Metropolitan a condus cu 6-2, dar elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au revenit la 6-6. Cordoș a reușit „tripla”, iar Micula, Borod și P. Ujoc au punctat și ei câte o dată.

Fl. Năstase – D. Cordoș, A. Cordoș, Cl. Ujoc, M. Ujoc, P. Ujoc, Fl. Ujoc, Trif, Găleancu, Borod, Micula, Malița, Buruiană și Mărcuș au fost „șoimii” care au intrat pe parchet în Oltenia aseară.

Victorie pentru poziția de lider

Dar, șimăndanii au avut forța să revină și în întrecerea juniorilor U19 cu Ișalnița, restantă din etapa a 6-a. În această dimineață, Metropolitanul a condus cu 4-0, scorul pauzei a fost 4-4, iar la final tabela arăta 7-5 pentru tinerii „șoimi”. A. Cordoș a marcat de trei ori, în timp ce P. Ujoc și Borod au marcat câte două goluri. Au mai intrat pe teren pentru echipa din județul nostru: Năstase –  Găleancu, Trif, Fl. Ujoc, M. Ujoc și Tomuța

În urma acestui succes, cel puțin până luni, când Autobergamo Deva joacă la Craiova, Șimandul e noul lider al seriei a IV-a a CN U19.

Întrecerile pentru șimăndani se reiau în a doua parte a lunii ianuarie 2023.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.