Liga a 2-aLiga a 3-aSuperliga

Cupa României: UTA și CS Mioveni sunt ultimele echipe calificate în sferturi, „roș-albii” se duelează cu FC U Craiova la Arad la începutul lunii aprilie!





UTA e una dintre câștigătoarele de grupă din Cupa României Betano după succesul cu 3-0 de la Mioveni, formația argeșeană fiind cealaltă echipă calificată în sferturile de finală. FCSB a câștigat degeaba la Botoșani, chiar și cu o echipă plină de copii, în timp ce Buzăul a luat și ea trei puncte de palmares la Galați, în duelul divizionarelor secunde din grupă. Cert este că la începutul lunii aprilie, UTA o va întâlni acasă pe FC U Craiova în sferturile de finală ale Cupei, iar dacă va merge mai departe se duelează în semifinale cu câștigătoarea dintre duelul Hermannstadt – U. Cluj. Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni și CFR Cluj – FC Argeș sunt celelalte două sferturi de finală pe partea cealaltă a tabloului.

Grupa B

CS Mioveni – UTA Arad 0-3

/ Anton 12, Hoxhallari 52, Keseru 64

FC Botoșani – FCSB 0-2

/ Musi 53, Tănasă 90

Oţelul Galaţi – Gloria Buzău 0-2

/ Lazăr 29, Boiciuc 50

Clasament Grupa B

Grupa C

Singura victorie a ultimei etape din Grupa C a obținut-o fără folos Dumbrăvița, dar echipele din Cluj au fost avantajate de remize având golaveraje superioare după rundele anterioare. Campioana CFR s-a mulțumit cu 0-0 la Ovidiu, cu toate că Farul a avut om în minus încă din minutul 3, în timp ce U. Cluj i-a impus egalul Rapidului. Așadar, formația lui Eugen Neagoe obține un rezultat de moral înainte de vizita UTA-ei, de duminică, din Superligă, în formula: Gorcea – Vlădoiu, Ilie, Ispas, Briceag – Purece (89 Romeo), Simion, Remacle (60 Fulop) – Chipciu (89 Pițian), Thiam, Bălan (72 Ely Fernandes).

CSM Alexandria – CSC Dumbrăvița 0-4

/ Simon 25 – penalty, 72, Toma 42, 63

U Cluj – Rapid București 0-0

Eliminat: Vojtus (Rapid) 80

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0

Eliminat: Borza (Farul) 3

Clasament Grupa C

Grupa D

După ce a pierdut derby-ul orașului Craiova cu FC U 1948, Universitatea a cedat și în disputa decisivă pentru calificarea în sferturile Cupei României. Formația lui Mirel Rădoi a condus cu 1-0 la Pitești, dar FC Argeș a revenit și și-a luat punctele ce o trimit în faza următoare de pe locul 2, în spatele celor de la FC Hermannstadt, învingătoare (4-1) contra Chindiei. Inutil succesul clar al divizionarei secunde, FC Baia Mare, 6-0, la Ocna Mureș. După completarea meciurilor din Grupele C și D avem parte de următoarele sferturi de finală: CFR Cluj – FC Argeș și FC Hermannstadt – U. Cluj.

FC Argeș – Univ. Craiova  2-1

Bertrand 64, Tofan 69 / Screciu 55

FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște 4-1

Buhăcianu 3, Babic 13, 49, D. Iancu 32 / Jipa 18

Ocna Mureș – Minaur Baia Mare 0-6

/ Chitaș 23, Muacir 46, Donca 51 – penalty, Rotar 71, Stănescu 85, Lazăr 89

Clasament final Grupa D

Grupa A

Petrolul Ploiești – U Craiova 1948 0-1

/ Gabi Iancu 81

SEPSI – FC Voluntari 4-0

Bălașa 14, Varga 17, 62, Safranko 64

Unirea Slobozia – Dinamo București 3-3

C. Toma 39 – penalty, Cipri Rus 50, Ibrian 68 / Ghezali 17, Amzăr 24, I. Roșu 30

Clasament final Grupa A

Primele două clasate din fiecare grupă se califică mai departe, iar formațiile de pe primul loc își joacă șansa pentru semifinale acasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button