Arhivă articole

Cele mai bune titluri de jocuri de baschet pentru fanii Raptors


Raptors i-au uimit pe fani cu performanța lor pe teren de-a lungul anilor, motiv pentru care fanii îi au în suflet. Ei și-au marcat numele în istoria baschetului ca una dintre cele mai mari echipe de baschet.

Baschetul este un sport destul de popular, deoarece milioane de oameni se bucură de el în întreaga lume. De aceea, este acoperit de casele de pariuri sportive online, împreună cu tenisul, MMA și alte tipuri de sporturi. Pariorii pot găsi o varietate de sporturi pe www.betstation.com , dar trebuie să le amintim să se bucure de aceste site-uri în mod responsabil.

Baschetul a inspirat, de asemenea, o varietate de jocuri video de care s-ar bucura orice fan Raptors. În acest sens, iată câteva titluri de jocuri de baschet:

NBA 2K17

Acesta este un titlu din 2017 al seriei NBA și, ca atare, vine cu niște imagini frumoase. Veți putea să-i vedeți pe Raptors în acesta, precum și alte echipe. Imaginile superbe sunt cuplate cu un set decent de pățiuni care vă permit să alegeți o echipă și să transferați jucătorii în timp ce încercați să depășiți cealaltă echipă. Vă puteți bucura de o varietate de echipe și jucători în timp ce vă cufundați în acest titlu NBA.

NBA 2K13

NBA 2K13 este puțin mai vechi decât 2K17, dar este în esență un titlu mai bun. Asta pentru că are multe de oferit. Coloana sonoră este grozavă, prezentând nume mari din hip hop precum Jay Z și Nas. În plus, joci cu orice echipă împotriva oricărei alte echipe sau poți încerca unele dintre diferitele moduri pe care le oferă jocul. Acestea sunt Slam Dunk, Three-Point Shootout și Rising Star Challenge. Pe scurt, acest joc te va distra în mai mult de un fel.

NBA Street Vol. 2

Cine a spus că trebuie să fii pe un teren pentru a juca baschet? NBA Street Vol.2 îți permite să te bucuri de jocul tău preferat pe stradă. Sunt multe lucruri grozave despre joc. În primul rând, vine cu un mod Tutorial care vă permite să învățați câteva trucuri frumoase pentru a începe. În al doilea rând, aveți un mod de meci Three on Three, iar în al patrulea rând, jocul vine cu un mod Challenge.

Prin finalizarea acestor provocări, veți debloca jucători noi până când ajungeți la maximum 29. Apoi există modul Be a Legend, care vă permite să urcați în rânduri și să deveniți o pictogramă în NBA. În cele din urmă, ai o coloană sonoră ucigașă plină de piese hip-hop la care să dai din cap.

NBA 2K2

Dacă ești în căutarea unei călătorii pe calea memoriei, atunci NBA 2K2 este jocul pentru tine. Veți putea juca cu oameni ca Michael Jordan, Wilt Chamberlain, Larry Bird și alții. Pentru un joc care a apărut pe vremuri, are mai multe moduri. Imaginile ar putea fi neplăcute, dar acest joc este departe de asta.

Concluzie

Acestea sunt titluri specifice de care s-ar bucura orice fan Raptors. Ele provin din diverse perioade și oferă caracteristici diferite, astfel încât să nu vă plictisești nicio secundă.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.