UTA Arad

Clujul și Aradul se bat…la titlul de cel mai prost gazon din țară! Neagoe: „Este rușinos!”





UTA a scăpat de un gazon rău doar în deplasarea de Cupă, de la Mioveni. Mâine, „Cluj Arena” oferă condiții de joc proaste, ce-l indignează pe antrenorul Universității, Eugen Neagoe.

Totuși, acesta nu se poate decide când vine vorba despre titlul de cel mai prost gazon din țară, între orașele Cluj și Arad. „Avem un oraș de 5 stele, un stadion de 5 stele și un gazon de -4 stele. S-a văzut cum a arătat la jocul contra Rapidului. Cred că e cel mai prost gazon din țară, la concurență cu cel de la Arad. Suntem la două zile după joc și nici până acum nimeni nu a intrat pe gazon să îl îndrepte. Aici nu am văzut din august pe nimeni preocupat să rezolvăm ceva cu gazonul. Este păcat pentru că și adversarii ne întreabă dacă nu putem face ceva cu acest gazon. Este rușinos! Încerc să îi fac pe băieți să treacă peste această problemă. Jucând acasă încerci să construiești, să ajungi repede la poarta adversă, dar este destul de greu. Este un efort fantastic pe acest teren”, a menționat Neagoe înaintea jocului cu UTA.

Probabil, Laszlo Balint știe ce o așteaptă pe echipa la ora meciului de mâine, cu atât mai mult cu cât a vizionat meciul de Cupă dintre U și Rapid, de miercuri seara. Dar, antrenorul „roș-albilor” nu vrea să găsească niciun fel de alibi: „Niciun impediment nu ar trebui să ne oprească din ceea ce ne propunem mâine. Indiferent de cum va fi teren, bun, greu, trebuie să fim pregătiți pentru absolut orice și să luptăm pentru fiecare minge pusă în joc și să obținem ceea ce ne propunem pentru jocul cu Universitatea”

Vă reamintim că iarba de pe „Cluj Arena” a fost schimbat la finalul lunii august, după festivalul de muzică Untold și s-a comportat destul de bine în lunile de toamnnă târzie-iarnă. Aceeași problemă o are și gazonul de la Arad, montat în 2020, anul inaugărării noii arene „Francisc Neuman”, de aproape 15 milioane de euro. Autoritățile locale au alocat deja 12 milioane de lei vechi pentru a înlocui gazonul din Calea Aurel Vlaicu, dar, fiind vorba despre o lucrare complexă, de refacere a sistemelor de degivrare și irigare, se așteaptă – probabil – pauza dintre sezoane.

Lucrări pe ultima sută de metri la gazonul de la Cluj

Ca urmare a declarațiilor de ieri ale antrenorului Eugen Neagoe, firma angajată de Consiliul Județean Cluj, proprietarul stadionului, să execute lucrări de mentenanță a gazonului a luat ceva măsuri la „Cluj Arena”. „Înlocuim porțiunile de gazon din fața porților și îl îndreptăm, îl nivelăm, îl curățăm de ceea ce a rămas de la meciul precedent. Efectuăm un procedeu de eliminare a apei din substrat, dar vom reuși doar parțial pentru că se anunță ploi în acest final de săptămână”, a declarat Mircea Crăciun, director General Eco Garden Construct, pentru colegii de la Ziua de Cluj 

FOTO: FC Universitatea Cluj (facebook)

Un comentariu

  1. Vâzându-i pe amândoi la conferința de presă, parcă Gyuszi e mai roșu la față si mai încrezător decât Neagoe. Supărat foc pe gazon, și are dreptate. Avem asemănări serioase, nu degeaba suntem pe axa vestului împreună. Singura diferență este că ei au două microfoane pe masă, întrebările se aud la fel de prost ca la noi. Eu zic că e o pâine de mâncat acolo si Neagoe se va duce spre Craiova că au mare nevoie de el. Nu ne interesează decât trei puncte. Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button