Volei

Voleibalistele de la CS Westar Arad au câștigat Cupa de Crăciun și promit un retur mai bun la „naționalele” de cadete!





Președinte și antrenor de un deceniu la clubul de volei CS Westar Arad, profesorul Iosif Wecker pariază pe o echipă de cadete, pe care a înscris-o în campionatul național, mai precis în Seria E. Aici le are ca adversare pe CSȘ Bega Timișoara, CSȘ Lugoj, Champions 2016 Sibiu, Atomic Blaj, CSȘ Târgu Jiu, CSȘ Sibiu și CSV Craiova, competiția desfășurându-se sub formă de turnee.

Până acum, arădencele au obținut o singură victorie din șapte meciuri, dar promit revanșa în partea a doua a sezonului. „Lucrez cu aceste fete de 13-14 ani cam de doi ani încoace. În perioada de restricții COVID activitatea a fost îngreunată, ne-am antrenat în condițiile acelea grele și acum ne bucurăm de volei în condiții normale. Din septembrie încoace am participat la turneele campionatului național de cadete, am avut o victorie cu 3-0 cu Târgu Jiu. Urmează o pauză de Crăciun, din 3 ianuarie reluăm pregătirea și din 6 ianuarie plecăm într-un mini-cantonament la Ștei, unde ne concentrăm pe pregătirea fizică și vom disputa și un amical cu formația din localitate. Apoi, în 14 ianuarie, avem programată prima etapa din returul de campionat, la Blaj. În primul rând, ne ajută Primăria Arad, Consiliul Județean Arad și diferite firme din oraș. Mai vrem să mulțumim și Școlii Gimnaziale Aron Cotruș din Arad pentru buna înțelegere cu privire la folosirea  sălii de  sport pentru antrenamente”, spune Wecker.

Dar, înainte de a lua vacanță, mai precis duminică, CS Westar Arad a câștigat o competiție amicală la Oradea. Este vorba despre Cupa de Crăciun, la care au luat parte două formații din orașul de pe Crișul Repede (LPS Bihorul Oradea Black și LPS Bihorul Oradea Yellow) și una din Baia Mare. Arădencele au obținut trei victorii, fără a pierde vreun set. „Pentru fete înseamnă o întărire a moralului, un plus de încredere în forțele lor, în vederea meciurilor de campionat, unde sperăm să avem rezultate mai bune. Toate au fost la înălțime, s-au dăruit, sunt foarte mulțumit de evoluția lor”, mai afirmă.

Lotul CS Westar Arad este compus din: Briana Fekete, Roxana Tocan, Roxana Bursa, Raluca Sîrb, Amira Petruț, Taisia Costea și Zita Iuhas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button