Sporturi de contact

Sportivii de la CS Budokai Arad, pe podium la Cupai României la karate kyokushin!





Duminică a avut loc la Oradea cea de-a 32-a editie a Cupei României la karate kyokushin. Competiția a fost onorată cu prezenta de 285 de competitori de la 22 de cluburi ale federației române de specialitate.

Aradul a fost reprezentat de sportivii de la C.S. Budokai Arad, antrenați de Shihan Sorin Stoia și care au obținut următoarele medalii:

Echipe – trei medalii de aur la cadeți U16 masculin prin: Eduard Gaciu, Robert Popa și Andi Spătaru și trei medalii de argint la seniori fete: Brigitte Margithazi, Maya Morcan, Roberta Szucs.

Copii U14 – trei medalii de aur prin: Ana Gaciu, Giulia Tosatti, David Bărbosu, două medalii de argint prin Ianis Gheorghe, Darius Șiclovan și două medalii de bronz prin: Irina Ivașcu și Rareș Ivașcu.

Copii U12 Fete – două medalii de bronz prin Sara Cătălincescu și Briana Bakos

Copii U10 – două medalii bronz prin Rareș Bărbosu și Blanka Both

Au mai participat: Daria Albu, Luca Lungu, Sara Ciobanu, Olga Preda, Bianca Scaramozzino, Natalia Lang, Flavius Iacobuț și s-au clasat pe Locul V.

Evenimentul a fost o sărbătoare și prin faptul că s-a celebrat 20 de ani de la momentul înființării Federației Române de Karate Kyokushin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button