Stranieri aradeni

Dennis Man se poate întoarce mai repede în Serie A, arădeanul e pe lista de achiziții a Bologniei!







Dennis Man poate reveni în curând în Serie A, unde a intrat în atenția celor de la Bologna. Internaționalul aădean este în vârf de formă în divizia a doua a Italiei, unde are evoluții dintre cele mai apreciate în tricoul celor de la Parma. Dennis Man a atras atenția mai multor cluburi importante, iar acum ar putea reveni în Serie A.


Ultimii intrați pe lista grupărilor care îl doresc pe fotbalistul român sunt cei de la Bologna, clasați pe locul 11 în prima ligă italiană.


Conform Il Resto del Carlino, fotbalistul român a intrat în atenția directorului sportiv Giovanni Sartori. ”Fotbalistul, care a marcat deja patru goluri în acest sezon, este urmărit de mai multe cluburi din Serie A. Printre acestea se numără și Bologna lui Thiago Motta, care vrea să se întărească pentru partea a doua a sezonului”, au scris jurnaliștii de la Forza Parma.

Ultimul gol al lui Man a venit chiar la începutul acestei săptămâni, în succesul cu 2-0 al Parmei la Brescia. Arădeanul de 24 de ani a primit o pasă excelentă la marginea careului de la argentinianul Lautaro Valenti și a șutat perfect fără preluare, reușind să îl învingă pe goalkeeper-ul Luca Lazzerini.

Fotbalistul român a ajuns la 4 goluri marcate în acest sezon de Serie B și a ajutat-o pe Parma să urce pe locul 5 al clasamentului, poziție ce asigură accederea în play-off-ul pentru promovarea în prima divize, cu un cumul de 26 de puncte.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button