UTA Arad

Încă o amendă importantă pentru UTA: 5000 de euro, în „speța Poenaru”!





Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a suspendat și amendat trei dintre tehnicienii din Liga 1, Marius Croitoru, Andrei Prepeliță și Ilie Poenaru. Aceștia au acționat ca antrenori principali, deși niciunul nu deține licența Pro, necesară pentru așa ceva.

Toți cei patru tehnicieni s-au ales cu patru etape de suspendare și o amendă de 6800 de lei. Poenaru și-a aflat sentința sâmbătă dimineață, în studioul Digi Sport, unde a fost invitat să vorbească despre finalele Campionatului Mondial și a spus că nu știe de unde i se trage. „Din câte știm noi, un antrenor cu licența A poate da indicații de pe margine în timpul meciurilor, iar la conferințele de presă ale LPF a participat mereu colegul meu, Marin Dună”, spunea fostul antrenor al UTA-ei, plecat de la Arad după 0-1 cu FC Argeș, din cadrul primei etape a returului Superligii.

Până la urmă, suspendarea și amenda venită pe adresa lui Ilie Poenaru nu o mai interesează pe UTA, doar că lucrurile nu s-au oprit aici. Și clubul arădean a fost amendat cu 25 de mii de lei în această speță, adică puțin peste 5000 de euro. Întâmplător sau nu, suma echivalează cu taxa pe care tehnicienii trebuie să o plătească la Școala Federală de Antrenori pentru cursurile Licenței PRO. De altfel, de la organismul condus de Lucian Burchel a pornit totul sub forma unei sesizări pe adresa Comisiei de Disciplină și Etică. Din informațiile noastre, clubul UTA pregătește un recurs.

Altfel, amenda nu cade deloc bine grupării „roș-albe”, care a aflat recent că mai trebuie să achite alți aproape 50 de mii de euro în contul grilei de transfer a lui Philip Otele de la Kauno Zalgiris. Și asta pentru a evita blocarea transferurilor într-o perioadă în care Laszlo Balint are mare nevoie de cel puțin 4-5 achiziții pe posturi cheie.

12 comentarii

  1. Să platească cine a fost cu ideea de a-l aduce la UTA. Se știa că nu are licență. Ce este ciudat insă, că la fcsb si la alte echipe din bucuresti s-au făcut lucruri exact la fel, chiar mai urâte, si nimeni nu-i amendează. Chiar in acest moment antrenorul fcsb-ului nu are licentă si totusi stă pe bancă ca principal. Ati mai văzut așa ceva? Asta este judecata in România, cu două măsuri. Una pentru bucuresti si una pentru provincie.

    0
    0
    1. Noii investitori l-au dus. In plus, ce e suparator la ei e faptul ca doar i-au convins pe soporteri ca vor sa investeasca, nefiind cu adevarat interesati de a investi ci doar sa-si faca reclama, sau sa conduca. Cum de altfel fac si multi dintre cei actuali.

      0
      0
      1. ce prosti scrii, Poenaru a fost alegerea lui Meszar. El a fost acontat din februarie de Meszar inainte sa inceapa discutiile de preluare a clubului, inca din inaintea numiri lui Badea, dar antrenand doua echipe sezonul trecut nu putea veni la UTA. Hai sa acuzam pe cel vinovat de alegerea acelui personaj, asa cum latram la acei investitori asa trebuie sa latram la Meszar cand ii vinovat.

        0
        0
    2. Să fim sinceri cu noi înșine, foarte mulți dintre noi ne-am pus mari speranțe în,,gelat „(nici nu pot să-i pronunț numele),care a dezamăgit CRUNT la toate capitolele. Problema este că este inadmisibil să se ia măsuri retroactive. Problema este la nivelul FRF sau la Ligă care permit asemenea lucruri. Există o grămadă de observatori din partea acestora. Oare ei ce trebuie să observe? Sărbători fericite tuturor!!! Hai UTA!!!

      0
      0
  2. Alexandru Meszar (parintele UT-ei BD ), care nu are nici o functie oficiala in organigrama echipei UTA si nici in statul de functiuni al clubului, a ajuns sa faca de rusine intreaga Comuna Arad prin ceea ce conduce (Falca europarlamentarul este Jupanullui Meszar) prin cum arata gazonul echipei unde joaca UTA.Rusine Primariei Arad, CLM Arad, Europarlamentarului Falca Gh., Primarului Bibart, Viceprimarilor, Consiliului Judetean Arad, si tuturor factorilor de raspundere din Municipiul si Judetul Arad !
    UTA este a tuturor aradenilor, de cand a luat fiinta , de la Peregul Mic pana la Halmagel , de la Zerind pana la Vinga , de la Socodor pana la Lalasint, etc.
    Rusine celor care conduc Aradul si la nivel de municipiu si la nivel de judet !

    0
    0
  3. Poate sunt prea realist, dar in iarna cand a venit Badea in locul lui Balint, dupa 10 meciuri fara victorie, Badea nu a fost iubit in Arad nici de catre public si nici de catre galeria UT-ei.Totusi el nu a avut pretentii la achizitii de jucatori (a jucat cu materialul clientului ) si uite asa UTA a terminat pe locul 11, fara baraj si lipsit de grija retrogradarii.Acum Badea este analist la TV .Poenaru poate va fi si el analist specialist pe la vreo televiziune, ca licenta PRO n-are, echipe care sa se bata pentru el n-are, mai ales dupa ce a facut-o praf pe UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button