Superliga

Neagoe e ca și plecat de la U. Cluj cu destinația U. Craiova, ex. utistul Mihalcea – printre posibilii înlocuitori ai olteanului!0-0 cu UTA este ultimul rezultat pe care Universitatea Cluj l-a obținut pe teren propriu cu Eugen Neagoe pe margine. Tehnicianul a anunțat că optează pentru banca Universității Craiova, renunțând la contractul pe care-l avea cu gruparea de pe Someș. Totuși, lucrurile nu par foarte simple atâta timp cât „Geană” ar trebui să restituie o parte din banii câștigați până acum la ardeleni, însă situația pare – oricum – tranșată.

„Șepcile roșii” trebuie să se gândească la un înlocuitor pentru Neagoe, iar primul nume apărut în spațiul public este cel al lui Ioan Ovidiu Sabău.  Fostul internațional n-a mai antrenat de 8 ani, după ce în 2014 a luat decizia de a se retrage din această meserie, dar recent și-a manifestat dorința de a reveni pe banca tehnică. „Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la Prima Sport, unde este analist.

Însă, chiar în Ajunul Crăciunului, Radu Constantea a mai format un număr de telefon și acesta este cel al lui Adrian Mihalcea  (46 de ani). Fostul atacant al lui Dinamo a început sezonul pe banca Chindiei Târgoviște, dar acum o pregătește pe Gloria Buzău, în Liga 2-a. Formația din Crâng este pe loc de play-off (6) cu trei etape înainte de finele sezonului regular, iar Mihalcea nu ar dori să lase lucrurile terminate. Pe de altă, mirajul revenirii mai repede pe banca unei echipe de Superligă e mare, așa că – probabil – discuțiile vor continua.

Mihalcea a antrenat-o și pe UTA pentru o scurtă perioadă de timp, în primele 6 runde ale sezonului 2017-2018 a Ligii a II-a. După 21 de etape, U. Cluj și UTA sunt la egalitate de puncte (19), „alb-negrii” aflându-se deaspura liniei ca urmare a golaverajului mai bun.Un comentariu

  1. Doar asa,cu Mihalcea,e ca si rezolvata retrogradarea..Asta in cazul ca prinde mai mult decat pana la Play-Out…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button