Stranieri aradeni

Cu Man printre protagoniști, Parma a pierdut două puncte la Venezia! A intrat arădeanul din nou în vizorul lui Milan?





De „Boxing Day”, echipele de Serie B au intrat pe teren în cadrul etapei cu numprul 19. AC Parma a remizat pe terenul celor de la Venezia, scor 2-2, după ce s-a aflat în avantaj cu scorul de 2-0. Argentianul Vazquez a marcat pentru „cruciați” în minutele 45 (penalty) și 50. Cel de-al doilea gol a pornit de la Man, care a pasat frontal, Sohm a deviat mingea, iar a marcat după ce a driblat și portarul. „Lagunarii” au revenit – însă – pe tabelă prin reușitele lui Pohjanpalo (70) și Pierini (82) și Parma piede două puncte mari și șansa de a se apropia de podium.

Dennis Man a fost înlocuit în minutul 79 al partidei, cu Drissa Camara, fără a face unul dintre cele mai bune meciuri ale sale. La 0-0 și 1-2, arădeanul a ratat două ocazii mari de gol pentru Parma, iar Tuttomercatoweb l-au notat cu 5.

E campioana Italiei pe urmele arădeanului?

Zilele trecute, presa din Italia scria, însă, că Dennis Man s-ar afla în vizorul lui AC Milan. Campioana Italiei îi urmărește evoluțiile începând din acest sezon și ar avea șanse importante să ajungă pe San Siro atâta timp cât marocanul Hakim Ziyech, principala țintă a lui Stefano Pioli pentru banda dreapta a echipei sale, e tot mai intangibil după mondialul bun pe care l-a făcut în Qatar. ”Alternativa pentru Ziyech este Dennis Man. Românul are un sezon excelent în Serie B, chiar dacă încă nu reușește să fie constant. În orice caz, transferul lui Man ar oferi o gură de prospețime și imprevizibilitate, de care a fost nevoie deseori. Maldini deja a luat legătura cu Parma pentru a încerca să afle o sumă de transfer, iar <<Cruciații>> și-au arătat disponibilitatea pentru mutare. Dacă transferul lui Ziyech se complică, atunci Maldini va merge la Parma”, au scris italienii.

Dennis Man a reușit 4 goluri pentru „cruciați” în cele 14 meciuri jucate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button