UTA Arad

UTA pleacă cu 25 de jucători în Antalya, între care un singur fundaș dreapta – juniorul Sarkozi! Mai ajung Vukcevic și Lazarevic în Turcia?





Zi plină pentru utiști, singura pe care au petrecut-o la Arad la revenirea din scurta vacanță de iarnă. Dimineață, jucătorii „Bătrânei Doamne” au susținut vizita medicală, iar în cursul după-amiezii s-au dezmorțit cu un antrenament pe terenul „ICRTI”. Mâine, la ora 8,20, delegația arădeană zboară de pe aeroportul Timișoara cu direcția București, de unde va împărți un charter spre Antalya cu alte grupări din Superligă: U. Cluj, FC Voluntari și Chindia.

În lumina ultimelor evenimente, Laszlo Balint a optat pentru 25 de jucători care încep de mâine aventura în Turcia. Ademi și Matei și-au reziliat contractele pe cale amiabilă, iar Otele, Jobello, Maxim și Negoescu nu mai fac parte din planurile staffului tehnic. Nigerianul pentru că nu dorește să-și prelungească înțelegerea cu gruparea arădeană, iar ceilalți trei pentru că nu se ridică la pretențiile antrenorilor arădeni în acest moment. Nici Marko Vukcevic nu pleacă la Side, în Antalya și asta pentru că s-a ales cu o boală infecțiosă des întâlnită la copii („gură-mână-picior”), în timp ce sârbul de origine bosniacă, Milan Lazarevic (25 de ani) nu și-a rezolvat încă situația la Vojvodina și e greu de crezut că mai prinde charterul de Turcia.

Până una alta, e îmbucurător faptul că Andrei Chindriș și Erico da Silva par să fi depășit problemele de ordin medical și sunt apți să revină la antrenamente, în timp ce brazilianul Willie Barbosa nu a mai apucat să se antreneze cu noii colegi la Arad și asta pentru că a ajuns doar în jurul orei 15 la Budapesta și în cursul serii în orașul nostru. Așa cum vă informam zilele trecute, noutatea la capitolul juniori este Hunor Sarkozi, fundașul dreapta de 18 ani care a făcut un tur bun de campionat în Liga 3-a, la Progresul Pecica.

Lotul pentru cantonamentul din Antalya:

Dragoș Balauru, Florin Iacob, Haralambie Mociu – portari

Alexandru Benga, Andrei Chindriș, Erion Hoxhallari, Erico da Silva, Aly Abeid, Mihai Dobrescu, Marco Bota, Hunor Sarkozi – fundași

Idriz Batha, Paul Anton, Juan Cascini, Damian Isac, Rareș Pop, Raul Șteau, Desley Ubbink, Willie Barbosa, Albert Stahl, Fabiano Cibi – mijlocași

Claudiu Keșeru, Virgiliu Postolachi, Stefan Milosevic, Joseph Godwin – atacanți

De miercuri seara, stabilimentul de lux, „Star Resort”, din Side, va deveni gazda utiștilor până pe 14 ianuarie. Între antrenamente, multe dintre ele și cu caracter fizic, sunt programate și amicalele cu TSV 1860 Munchen (locul 6 în liga a III-a germană), pe 8 ianuarie, la Regnum (o localitate aflată la aproximativ 35 kilometri de Side) și Kyzylzhar (n.a. – locul 10 în Kazakhstan), pe 13 ianuarie, probabil în aceeași locație.

12 comentarii

    1. Și care îs lateralii ăia care să-ți are benzile și ofensiv și defensiv?

      Așezări realiste sunt 4-2-3-1, 4-3-3, sau ocazional 4-4-2 în romb.

      0
      0
  1. E cam tot ce se poate. Perturbator cazul Otele. Lucru întâlnit și pe la echipe de afara. La noi precumpanesc cazurile de involuție tehnica cu perimetru de randamente slabe Ești obligat la contracte pe date sumare. La probe concrete, te înșeli ori pozitiv, Otele, ori negativ Ademi. Se recomanda prudenta. Tocmai de asta fug impresarii și jucătorii buni

    0
    0
  2. in 2008 tot asa a plecat mara iar noi am retrogradat cu marele iubitor de uta bara isi iau toti sumele in rest pace si liniste; cred ca la toamna o luam din liga 4; datorita bunului menegment ; luam si plecam;

    0
    0
  3. Si un singur mijlocas stanga(Willie) din 3(Otele,Jobello, Negoescu),pana gasim un mijlocas stanga de ce nu primesc sansa Ronai sau Popa din academie? Sa nu pleci descoperit pe postul respectiv. Daca pana cand incepe campionatul nu este rezolvat Jobello si Otele ….si clubul nu gaseste un mijlocas stanga,nu este mai bine sa ai un plan B cu juniorii?

    0
    0
    1. Dupa ureche s-a facut lotul si in vara,s-a renuntat la Baravykas si la Shlyakov care puteau sa joace in ambele benzi si am ajuns la solutia de avarie Dobrescu,sub cei 2 ca valoare si fara dublura pe posturile de fundasi laterali.La fel la mijloc a fost tinut in lot impotentul Matei si a fost alungat Mode dupa ce considerente cred ca numai parintele stie.Acum vad ca iar se fac aceleasi greseli si iar ajungem fara solutii dar din pacate acum nu mai e loc de asemenea greseli pt ca orice partida va fi vitala de acum incolo.Si inca ceva,parca se tot laudau cu trupa aia de scouting si ca au o gramada de jucatori sub observatie.

      0
      0
  4. „Din bucata mea de paine,am hranit un om si-un caine..Cainele ma recunoaste,omul nu ma mai cunoaste!”…..valabil si pentru Otele..Inca odata,in plus, se dovedeste ca daca vrei performanta,nu exista sentimentalisme…
    Ii doresc doar sa regrete clipele de la UTA si publicul aradean,in rest succes in viata si doar de bine!

    0
    0
  5. Ca deobicei, apar surprize neplacute. Cel mai bun din atac – Otele- pare ca incheie cu UTA, si ramanem….cu impotentul Keseru. Daca pleaca Jpbbello …de ce sa il dai si pe Negoescu ? Vad ca si vuccevici incepe sa faca ..fitze. UTA imi pare vulnerabima, aceiasi portari ( in mare scadere de eficienta), lipsa de fundasi laterali, mijlocasii centrali Anton, Cascini,Isac si batha…nu prea au facut un joc legat, in atac e cam vraiste. Consecintele…imimpar clare. Inca odata Conducerea si banca tehnica ne arata…impotenta lor…de mult ..timp…vizibila. La capitolul achizitii , la UTA se lucreaza dupa metoda…” vom mai vedea”…, e clar nu exista competenta in manageriatul contractelor si in depistarea de jucatori buni.

    0
    0
  6. Au mai fost ei in Turcia cu mister si zicea cineva ca dc aveau la ei si doamnele era cel mai frumos concediu in care au fost.

    0
    0
  7. Nu facem tot posibilul sa il tinem pe Otele si chiar si Jobello(care asa anonim cum e a realizat mai mult decat toata carierla lui Balint) dar il tinem pe paralelul de Balauru….ne meritam soarta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button