Fotbal judetean

Adrian Bădău și-a înaintat demisia, Zăbraniul își caută un nou președinte! Topai și – probabil – Mitrea pleacă de la VictoriaCampioană județeană în sezonul înghețat de pandemia de COVID, Victoria Zăbrani și-a scăzut randamentul an de an. În primul rând, a ratat promovarea după barajul în trei cu Progresul Ezeriș și Știința Turceni, disputat la Hunedoara, după care s-a obținut două locuri 8 la rând. Lucrurile par și mai complicate în acest sezon, căci Victoria a strând doar 8 puncte din 13 partide, dar există și probleme legate de administrarea clubului și strategia sportivă.

O parte din comunitatea locală nu mai consideră oportune investițiile în echipa de fotbal, așa cum e gândită ea acum, cu fotbaliști din Arad și cheltuielile aferente salariilor și transportului. Au fost câteva persoane care s-au exprimat în această direcție la adunarea publică organizată de primarul Dănuț Codrean la Căminul Cultural din comună în urmă cu trei zile, în timp ce Tiberiu Nicula, fost fotbalist și președite la Zăbrani, și-a exprimat pe larg punctul de vedere în sprijinul construcției actuale a echipei pregătite de Mircea Aslău. Discuțiile nu au provocat nimic concret, în afara faptului că Adrian Bădău și-a anunțat demisia din funcția de președinte al clubului.

Acesta îi luase locul lui Virgiliu Stamate în vara anului 2019, fiind președintele sub comanda căruia Zăbraniul a fost la două partide de o promovare în Liga a 3-a. „Așa cum a anunțat și site-ul clubului nostru (n.a. victoria-zabrani.ro), mi-am înaintat demisia, iar cei care doresc să ocupe funcția de președinte a Victoriei Zăbrani trebuie să-și depună candidatura până la data de 20 ianuarie, ora 14, la sediul primăriei din comună. Fiind un club de drept public, se va alege și un nou Consiliu de Administrație, totul urmând să se facă în urma votului din Consiliul Local, același care-mi va aproba și mie demisia în momentul în care voi avea un înlocuitor. Altfel, din punct de vedere sportiv, e greu de spus pe cale vom merge mai departe. Dintre fotbaliști a plecat, deocamdată, doar Andrei Topai și – probabil – va urma Alexandru Mitrea, care și-a exprimat puternic dorința să plece la Sântana. În rest, am stabilit reunirea undeva la începutul lunii februarie, când clubul ar trebui să o ia de la capăt cu un nou președinte, care va avea strategia proprie pentru ceea ce urmează la echipă”, ne-a declarat Adrian Bădău.

Între altele, Victoria Zăbrani a avut și mari probleme de efectiv legate în special de despărțirea, după numai 5 etape de cei jucători timișoreni, Roman, Dragu și Dumitru, după care, pe final de an, antrenamentele nu s-au mai putut desfășura pe „Scheirich Arena” fiindcă nocturna a rămas închisă.2 comentarii

  1. Adi Badau nu are nici o treabă cu ce se întâmplă la club, e doar carne de tun. Alții conduc clubul, se stiu ei.

    0
    0
  2. Poi mitrea e dornic sa plece la santana pt ca pleaca mucha de la ei , stiinduse ca nu i permite serviciul sa vina la antrenamente , cum bodea nu a vrut intr -un an sa coboare de la liga a 2, a 3 cermei si acum.liga a 4 asa sa ajuns la varianta mitrea

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button