UTA Arad

UTA a pierdut recursul: Abeid – pe gazon doar cu FC Botoșani!





„Bătrâna Doamnă” a încercat să-i reducă suspendarea de 6 etape lui Aly Abeid, dar s-a lovit de refuzul Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal. ”ABEID ALY vs. CDE A LPF (HOT. 552) – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică la sediul LPF” – e decizia comunicată pe site-ul LPF.

Fundașul stânga din Mauritania a fost eliminat la mijlocul reprizei secunde a confruntării dintre UTA și Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 1-4), după ce din Camera VAR i s-a comunicat arbitrului de centru că fotbalistul arădenilor a făcut un gest golănesc. Într-adevăr, pe reluări se vede cu Abeid l-a scuipat în față pe Aganovic, iar sancțiunea dictată de FRF e – până la urmă – conform cu prevederile regulamentare. „Oficialii” utiști au încercat marea cu degetul, nu avut câștig de cauză și totul se încheie aici, fără să existe un apel la TAS.

Prin urmare, Laszlo Balint îl va avea la dispoziție pe fundașul său stânga titular de abia la meciul cu FC Botoșani, de la Arad, din cadrul rundei cu numărul 25. Până atunci, UTA mai joacă la Craiova, cu FC U, acasă, cu CS Mioveni și la Buzău, cu Chindia. Abeid a ratat deja partidele cu CS Mioveni (în Cupă), U. Cluj și Rapid, din Superligă.

5 comentarii

  1. Normanl,ca nu suntem excrocii de la rapid,daca ar avea astia de la noi sange in instalatie ar merge mai departe la TAS

    0
    0
    1. Ai dreptate, Săpunaru a sărit la bătaie la meciul cu FC U Craiova, a și înjurat, etc și a primit, dacă nu mă înșel, o etapă de suspendare.

      0
      0
  2. Foarte bine ! Asemenea gesturi merita sa fie sanctionate astfel fiindca nu sunt jucatori din lumea a 3-a ! Daca acolo de unde vine e ceva normal, are liber sa plece inapoi !

    0
    0
  3. Putem lua în discuție dubla măsură, apropo de cazul Samponescu, dar gestul golănesc al mauritanezului nu are nicio scuza. Gândești și acționezi, nu invers!

    0
    0
  4. Pentru UTA nu există, nu a existat și nici nu va exista nicio tolerantă. O greaală la Arad intotdeuna va fi pedepsită cu maxim. La Bucuresti cu minim. Doar e judecată de România…ce mai vrem?
    P.S. nu vreau sa scuz gestul lui Abeyd. A fost urât.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button