UTA Arad

FC U Craiova și-a betonat defensiva înaintea meciului cu UTA: Danny Henriques are 25 de ani și vine din liga a doua portugheză!





Clubul de fotbal FC U 1948 Craiova a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că a semnat un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, cu fundaşul central de picior stâng Danny Henriques. În vârstă de 25 ani, Henriques s-a născut în oraşul Rotterdam şi are dublă cetăţenie, olandeză şi portugheză. El a crescut în academia celor de la Excelsior, echipă care se află, în acest moment, pe locul 13 în Eredivisie. Fundaşul a debutat în fotbalul mare în iarna anului 2020, atunci când se afla în lotul celor de la Belenenses, într-un meci din prima ligă din Portugalia, împotriva celor de la Santa Clara, pierdut cu scorul de 0-2.

Oltenii și-au mai luat un fundaș străin în această iarnă

De-a lungul ultimilor ani, a mai trecut pe la echipe precum Excelsior, SC Cambuur, Vilafranquense şi Belenenses. În prima parte a acestui sezon, el a bifat 18 partide la a B Sad (fosta Belenenses, locul 15 din liga secundă a Portugaliei) şi a înscris un singur gol, într-un meci încheiat la egalitate cu Vitoria Guimaraes din Cupa Allianz, scor 2-2FC U Craiova, care va debuta oficial în acest an împotriva UTA-ei, duminică, ora 15:30, l-a mai transferat în această iarnă pe fundaşul stânga brazilian, Matheus Mascarenhas.









2 comentarii

  1. Aproape de ridicarea cortinei ! Cu lucruri bune, dar și mai puțin bune. Surprinde modul de lucru necurat la CFR, privind,, vânătoarea ” stagionala de laureați arădeni. Pe plan media națională continua îmbălsămare lui Dinamo, chiar mai mult decât la regină Angliei! Nu ne surprinde acest început fără o pregătire și fără oameniAcum ce sepoate și cât sepoate vom vedea. Cert este ca sunt șanse sa trecem peste betoanele și sarma ghimpata a Craiovei. BAFTA.!!

    0
    0
    1. Important e să fie bine și să nu fie rău. Se poate, sigur se poate, deși e un meci de 1X2. Unde voința nu e, nimic nu e!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button