UTA Arad

Philip Otele – la CFR Cluj până în 2026, cât sunt comisioanele pentru nigerian și impresarii acestuia?





Prsoport.ro confirmă faptul că utistul Philip Otele a devenit fotbalistul lui CFR Cluj începând cu sezonul ce vine și vine cu detalii importante obținute din anturajul grupării campioane a României,

Colegii noștri susțin că fotbalistul și agenții acestuia au semnat angajamentul cu CFR în noaptea de miercuri spre joi, după mai multe ore de negocieri, ce s-au încheiat pozitiv pentru nigerian. Finanțatorul Nelu Varga ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 300 de mii de euro ce ar fi destinați doar lui Otele și impresarilor acestuia. Însă, mai există un amănunt important, legat de durata contractului pentru golgheterul arădenilor. Acesta s-ar întinde pe trei ani și jumătate, semn că CFR Cluj dorește să-l aducă în Gruia pe fotbalistul de 23 de ani încă din această iarnă, în așa fel încât înțelegerea să expire la finalul sezonului 2025-2026.

Este clar că la o așa investiție importantă, Dan Petrescu nu-și poate permite să-și vadă noul elev pe tușă până în luna iulie, adică ceea ce-l așteaptă pe Otele după ce a refuzat reînnoirea contractului cu arădenii. Până la urmă, ambele grupări au interesul ca nigerianul să plece în această iarnă, UTA pentru că ar încasa undeva la 150 de mii de euro în schimbul transferului său, iar CFR-ul pentru că ar putea profita rapid de forma bună arătat de mijlocașul de bandă pe finalul anului trecut.

Tot Prosport.ro susține că CFR a plătit 500 de mii de euro în această vară pentru transferurile lui Bogdan Țîru și Ermal Krasniqi, acesta din urmă fiind chiar unul dintre concurenții pe post au lui Otele, alături de Petrila (pentru care ar exista o ofertă de la Augsburg  de 5 milioane de euro) și un alt fost utist, Roger Junior.

14 comentarii

  1. Iar Apostu bagă bani in buzunar pe spatele clubului !Mai spune ca e mare Utist!
    Baaaaa Apostule uta îți bagă bani in buzunar ,tu bagi uta in B

    0
    0
  2. E scandalos nu se poate asa ceva mai ales ca a fost prin perdea de fum israel bla bla e clar ca era dospita de mult si cred ca nu otele e de vina teatru ieftin marca balint meszar….

    0
    0
    1. Exact asta planifica Balint, cand nu avea echipa, cum sa vina inapoi la UTA si sa faca „afacerea Otele”…e scandalos ce imaginatie au unii…

      0
      0
  3. F fain,mama ce conducere avem,dar bineinteles ca tot suporterii sunt de vina si in speta Otele.Daca nici acum nu e clar ca lichele astea se imbogatesc si fac afaceri pe spatele clubului…

    0
    0
  4. Bolnavi de scenarită! Realitatea este că acest jucător de fotbal că fotbalist nu este , și cred că nici nu o să devină,a făcut un mare pas înapoi. Altruist și bezmetic în unele momente ale jocului o să-și atragă multe înjurături și crize de nervi din partea lui Petrescu????. Locul lui va fi în liga 3 la echipa a doua, care este penultima în clasament. Asta și merită la caracterul lui de care a dat dovadă.

    0
    0
  5. Când ai focus pe cum să căpușezi clubul, e foarte greu să vezi oportunități cu jucătorii de valoare ce trec pe la UTA și pleacă foarte ieftin la cluburi cu viziune.

    0
    0
    1. Flavius, ai vrut sa spui ca atunci cand ai focus sa capusezi clubul, nu vrei sa vezi oportunitati pentru club in ceea ce priveste jucatorii de valoare…ca asta e: astia nu vor sa castige clubul, doar buzunarul lor..

      0
      0
  6. Telenovela este pe departe de a se fi incheiat…Incepe spectacolul!
    Plateste KFR-ul o plecare de acum?Banii tot prin litigii si instante sportive?Daca nu plateste,pierd clujenii dar mai ales Otele,pentru ca este greu de crezut ca Mister Balint se va baza la modul serios pe el pana la vara si chiar daca va ramane la UTA,putin probabil ca va „pune osul” la modul serios dar si faptul ca a aratat caracter minuscul…
    Cu publicul s-ar descurca Otele,la o adica…Dupa niste injuraturi si huiduieli,sa dea 2-3 goluri importante si va fi iertat,doar ca fara pregatirea fizica…cam greu…
    Culmea ca fara pregatire sau cu pregatire,nici Petrescu nu se va baza pe el,chiar daca pleaca de acum,asta e logic!Cine pierde?…Otele!!!Capul face,capul trage!Impresarii lui si-au completat conturile…
    Comparativ cu cazul lui Roger,macar nu s-a tinut secret, dar si asa el nu a mai fost acelasi dupa meciul de la Arad…
    Sa inceapa spectacolul!(si completarea cu Jobello)!

    0
    0
  7. Sincer, Orele și Jobelo nu mă mai interesează. Astept o stire in care să ne spună ca au venit niste oameni cu bani (poate dl Bara sau celalalt grup) cu putere financiară să cumpere toată gruparea din Gruia cu Varga cu tot. M-am saturat de circul acesta in fiecare an.

    0
    0
    1. pt cucu…
      e ca la politicieni e simplu inlocuiesti nu cu da …si asculti ce spun meszar dracu lacu si cine o mai fi …nu mai suntem unii asa naivi …cand spune ca e dezamagit de fapt nu e iar cand spune ca ni fura spune am venit la furat de fapt!

      0
      0
  8. Tot Prosport.ro susține că CFR a plătit 500 de mii de euro în această vară pentru transferurile lui Bogdan Țîru și Ermal Krasniqi.
    In aceasta vara? Care vară?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button