UTA Arad

Fratele lui Istvan Kovacs o fluieră pe UTA în Bănie, „centralul” din Carei i-a mai arbitrat o singură dată pe arădeni în Superligă!





„Bătrâna Doamnă” nu a încheiat anul prea mulțumită de prestația lui Marcel Bîrsan, în remiza (1-1) cu Rapid. „Centralul” din București a inventat lovitura liberă ce a influențat desfășurarea ulterioară a evenimentelor ce au dus la faza de penalty din care giuleștenii au egalat în prelungiri. Asta se întâmpla cu o mai bine de o lună în urmă, iar acum arădenii vor să-și dea restart cu o deplasare grea în Bănie, în fața lui FC U Craiova 1948.

Comisia Centrală a Arbitrilor îl trimite pe Szabolcs Kovacs  pe „Ion Oblemenco”, la 35 de ani careianul fiind printre „centralii” boboci ai Superligii. Pe UTA a mai arbitrat-o o singură dată în elită, în luna septembrie a anului trecut, într-un 1-1 cu Chindia Târgoviște, de pe arena „Francisc Neuman”. Nici în liga secundă, fratele mai mic al lui Istvan Kovacs – cel mai bine cotat arbitru român după problemele de sănătate ale arădeanului Ovidiu Hațegan – nu a fluierat-o prea mult pe „Bătrâna Doamnă”, mai precis în două meciuri, încheiate la egalitate. În aprilie 2019, pe „Motorul” a fost UTA – Pandurii Târgu Jiu 3-3, iar în luna noiembrie a aceluiași an, a fost U. Cluj – UTA 1-1.

La confruntarea de mâine (0ra 15,30), Kovacs va fi ajutat de Ciprian Danșa (Carei-Satu Mare) și Mircea Orbuleț (București), în timp ce arbitru de rezervă va fi ploieșteanul Andrei Moroiță. În Camera VAR vor lua loc Iulian Dima (București) și Romică Bîrdeş (Piteşti), observatorul „fluierașilor” fiind bucureșteanul Nicolae Marodin. Observator din partea LPF este Viorel Ilinca, din Pitești.









2 comentarii

  1. Nici ca se putea mai „bine”…Era oricum de asteptat…Kovacs,Dansa,Orbulet,Moroita si Dima…Ale naibii delegari..:-(

    0
    0
  2. In perspectiva meciului de mâine să sperăm că totul va fi bine și nu va fi rău, deși e un meci foarte greu, dar singura varianta de luat in calcul este victoria, care să deschidă drumul spre alte victorii glorioase in toate celelalte meciuri, toate ca niste finale jucate cu sabia lui Damocles deasupra capului. Numai sa nu fie o victorie a la Pyrus.
    Sper ca înainte cu 2-3 meciuri de final sa putem spune Alea iacta est!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button