UTA Arad

Mititelu, fan Gyuszi Balint: „Un antrenor foarte bun, cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu”





FC U Craiova își punea mari speranțe în trei puncte cu UTA pentru a continua să viseze la o clasare in extremis în zona-play-off. Arădenii au impus, însă, remiza pe „Ion Oblemenco”, iar Adrian Mititelu s-a declarat, până la urmă, mulțumit cu remiza.

La final, patronul oltenilor a analizat evoluția echipei sale, dar a făcut destule considerații pozitive și la adresa „Bătrânei Doamne” și a lui Laszlo Balint. „Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine. M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblu jocului, trebuie să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori. Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare. Acasă nu știu, dar afară…”, a spus Adrian Mititelu după remiza cu UTA Arad.

Șeful oltenilor arată cu degetul către Nicolo Napoli, iar prosport.ro chiar susține că se gândește deja la înlocuirea acestuia, deși echipa nu a mai pierdut de patru etape și nu e nici măcar pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării. . „Din păcate n-am scăpat. Suntem puțini dezamăgiți. Cred că și banca de rezerve nu a reacționat cum trebuie. Cred că nici Napoli nu a fost foarte inspirat. Cu toate astea, puteam să câștigăm. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun. Cred că s-au făcut niște greșeli. Dacă banca tehnică era mai atentă, câștigam acest meci. Eu zic că se făceau niște schimbări la echipă, nu se ajungea aici. Trebuia să fim mai precauți. Avem bancă ce putea asigura o conduită mai bună echipei. Astăzi am jucat bine, am avut și ghinion, dar nu am putut să batem. UTA va pierde foarte greu în deplasare. O să vedeți. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit. Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a adăugat Mititelu.

3 comentarii

  1. FORTA UTA Arad !!! Respect Mititelu pt. obiectivitate. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , UTA UTA UTA UTA. !!!

    0
    0
  2. si eu sunt de parerere ca primul 11 nu a fost ok…..de aceea am inceput slab cu multe ezitari si spatii mari la mijloc si in spate…noroc ca unii dintre jucatorii nostri si-au ridicat nivelul pe parcursul jocului,pacat ca nu am castigat,un punct nu ne ajuta prea mult tinand cont ca,craiova clar era o echipa de batut…sunt curios ce or sa mai inventeze etapele viitoare ca sa ne retrogradeze…o faza nu am avut nici ieri in care sa fim avantajati,tot ce a fost la limita au primit adversarii..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button