UTA Arad

Postolachi îi aduce un punct UTA-ei cu a 6-a reușită stagională: „Sunt mulțumit…da și nu, am știut să răspundem după pauză”





UTA continuă să nu câștige în Superligă, dar – pe de altă parte – ajunge la trei meciuri fără eșec după 1-1 la Craiova, cu FC U 1948. Cel care a marcat pentru arădeni a venit de pe bancă și de azi e cel mai bun marcator stagional al „roș-albilor”. Virgiliu Postolachi l-a bătut pe Gurău după o pasă excelentă a lui Ubbink pentru a cincea reușită din campionat, care se adaugă celei din Cupă cu FCSB.

Internaționalul basarabean a fost trimis în banda stângă de Laszlo Balint (în locul accidentatului Stahl), iar la faza golului a tăiat bine terenul în centru. „Sunt mulțumit…da și nu. Scopul nostru era să câștigăm, să ne întoarcem cu cele trei puncte. La 1-0 pentru adversar, echipa nu a abandonat lupta și a muncit pentru a lua acest punct important. În prima repriză adversarii  au fost mai agresivi decât noi, ne-au creat probleme, dar am știut să răspundem după pauză și asta a fost bine. Mai e lucrat pentru a câștiga meciurile viitoare, chiar peste o săptămână cu Mioveni. Va fi greu, ei au adus mulți jucători noi, dar noi nu mai avem voie să nu câștigăm acasă, în fața suporterilor noștri”, a spus Postolachi la flash-interviuri.

Fostul atacant al lui PSG chiar a fost lăudat de Laszlo Balint după prestațiile avute în bandă, în meciurile de verificare din Turcia. „Sunt bucuros că am intrat și fericit că am dat gol și am egalat. Am ascultat sfaturile antrenorului, păcat că nu am câștigat, ăla era scopul nostru. Eu trag să fiu titular, dau 100% la antrenamente. Să o să joc sau voi fi rezervă, doar antrenorul știe asta, el decide titularii. Eu mă simt puțin descătușat după acest gol, mă simt bine în centru, în stânga sau în dreapta. Acolo unde mă pune să joc antrenorul dau 200%

În fine, Virgiliu Postolachi susține că toată echipa e conectată pe realizarea obiectivului stagional: „Va fi grea lupta pentru rămânere în Superligă, dar toți avem în cap doar să reușim să ne menținem”.

Al doilea marcator stagional al „Bătrânei Doamne” este Philip Otele, cu 5 reușite (toate în Superligă), dar nigerianul nu va mai juca în „alb-roșu”. El a semnat un contract valabil din vară cu CFR Cluj, iar Neluțu Varga a recunoscut că: „Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum pe Otele, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”.









8 comentarii

  1. cam assta este echipa, din repriza a doua!!!, nu am inteles de ce nu a intrat brazilianul??!! poate accidentat?, NEVOIE DE UN STADION PLIN, CU MIOVENI, VORBIT CU prieteni, vecini….facețile cinste voi, noi microbistii, eu duc doi vecini am spus ca le platesc biletul doar sa mergem multi!!!! HAI UTA!!! FELICITARI LA CEI CARE AU FOST ACOLO GALERIA!!!

    0
    0
    1. Care Brazilian, Erico, fiindca celalalt nu are inca primita cartea verde.Avem management performant la UTA. L-au lasat pe Balint fara un jucator de la care sunt asteptari sa faca lucruri bune pentru echipa dupa ce s-au debarasat de Otele ca de o masea stricata.

      0
      0
  2. Barbossa nu a primit cartea verde din Bolivia! Balauru si Isac bolnavi. Abeid suspendat…Otele si Jobello pe linie moarta …si nu au mai ramas destui nici sa ocupe locurile de pe bancă. Pe Godwin, Negoescu si Maxim îi împrumutam si lotul pare destul rarefiat pentru lupta grea care ne asteapta.

    0
    0
  3. Postolachi, tu ti-ai facut treaba, Keseru nu. Nu stiu de ce insista Balint cu el. In schimb, l-am dat pe Godwin la Buzau, ce prostie !
    De asemenea, Balint insista si cu Dobrescu si Batha, doi care trebuiau sa zboare de mult. Erico pe banca ? alta prostie…
    Pe linga asta, avem si conducere slaba, daca la noi nu mergea VAR-ul pierdeam cu 3-0 la masa verde…plus, delegarile arbitrilor se fac cum vor ei…parca nimeni nu ne vrea in Liga 1.

    0
    0
  4. frumos meci!!!, mai ales repriza a doua! sa preluam si noi aceasta superba melodie …adaptata la hai UTA…nannaa…nanna..haidee UTA!!!, STIE GALERIA DACA se poate….trebuie melodii super cantabile si usor de preluat de stadion!!!..multumesc https://youtu.be/6NYKylhwjho

    0
    0
  5. Batha si Dobrescu n-au ce cauta un primul 11. Stahl da randament pe dreapta nu stanga. Poate il luam pe Balgradean de la Cluj ce e pe lista de transferuri. E sigur peste Iacob. Pentru Otele. Zic si eu, cu mintea mea proasta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button