UTA Arad

Biletele la UTA – Mioveni se vând de azi, „roș-albii” sunt obligați să încheie seria de 12 meciuri fără victorie în Superligă!





UTA a scos un punct la Craiova, cu FC U 1948 și rămâne pe loc de retrogradare directă în Superligă și după prima rundă din 2023. Araădenii nu mai câștigă de 12 etape, iar sâmbătă, cu ocazia vizitei celor de la CS Mioveni, singura echipă aflată sub ei în clasament, nu mai pot avea scuze și alibiuri.

Confruntarea cu argeșenii preluați de Nicolae Dică în această iarnă se dispută pe 28 ianuarie, de la ora 14,30, pe arena „Francisc Neuman”, unde au fost montate și rulouri noi de gazon pe aproape o treime din teren. În ciuda temperaturilor scăzute, probabil, suporterii „Bătrânei Doamne” vor încerca să-și aducă aportul, în număr cât mai mare, la primul succes din al doilea mandat al lui Laszlo Balint la Arad.

Biltele se pot cumpăra de astăzi, începând cu ora 15, la secțiunea ticketing de pe siteul ofical al clubului, www.uta-arad.ro. Fizic, biletele se vor putea procura de la Arena „Francisc Neuman”, după următorul program: joi, între orele 11-15; vineri, între orele 14-18 și sâmbătă, între orele 10-14:30.

Prețurile rămân neschimbate: 30 de lei la peluze, 45 de lei la tribuna a II-a și 60 de lei la tribuna I. Accesul este gratuit pentru copiii în vârstă de până la trei ani, iar cei până la 14 ani beneficiază de o reducere de 50%. Acestea din urmă se pot procura doar de la stadion.

9 comentarii

  1. VICTORIE neaparat,obligatoriu !!! ATENTIE , Mioveni s-a mai intarit pri venirea lui DICA si cativa jucatori, malacu Greab ,Rusu deci va fi un meci foarte dificil si pt. aceasta trebuie creata o atmosfera incendiara pe stadion pt. a le da aripi jucatorilor de a castiga acest meci !!! Si argesenii vor veni sa castige pt. a mai spera la salvare dar UTA. trebuie sa ii i-a tare pe teren pt. ca, sunt gazde !!! FORTA UTA Arad !!! VICTORIE !!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu, dumneata faci priza cu realitatea? Echipa și dacă e pe primul și dacă e pe ultimul loc e aceeași încurajare. E normal daca tot ne pretindem a fi mari utisti? Eu spun că ar fi bine sa ne mai deșteptăm!

      0
      0
      1. Gresesti @Liman…Nelu este probabil cel mai optimist dintre absolut toti suporterii si mereu alaturi!Uneori este chiar prea optimist si patimas,atat la bine cat si la greu..Nu l-ai nimerit!

        0
        0
  2. LIMAN, bine ca, te dai tu mai destept decat altii !!! Nu a comentat nimeni pana acuma de ce am scris de bine despre UTA. si te-ai gasit tu desteptu desteptilor pt. a critica aiurea in tranvai despre mine !!! Mai bine scrie mesaje de incurajare

    0
    0
  3. LIMANE , nu fi fara obraz !!! Vezi ca, RALU, a scris acelas comentariu in ceea ce priveste incurajarea si atmosfera din tribune si nu ai dat nicio replica ? Nu este frumos ce faci ,nu te-ai mai dat destept in fata acestuia !!!

    0
    0
  4. Cica fac priza cu realitatea ? Da fac priza cu realitatea, imi place sa repet realitatea si sa tot laud realitatea de pe stadion permanent ca, se merita mai omule, vai de capul tau, numai rautati ai in cap !!!

    0
    0
  5. GIRO,chiar imi pare rau cum gandesti si foarte surprins,cred ca, nu ai citit bine cele scrise de el despre mine !!! Mai citeste odata inainte de a-ti da cu parerea .Atat de patimas este acest Liman incat ii place sa judece pe altii aiurea in tranvai. Foarte bine ca, este patimas dar este patimas si la jigniri !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button