UTA Arad

Ubbink: „Nu am avut atitudine, nu am avut dorință, trebuie să schimbăm asta! Să ne trezim, până nu va fi prea târziu!”





După repriza secundă pozitivă de la Craiova, UTA avea nevoie de o evoluție convingătoare pe teren propriu împotriva lui CS Mioveni. Din păcate, aceasta nu a venit și arădenii au suferit un eșec dureros împotriva ultimei clasate: 1-2. Diferența dintre cele două echipe a rămas de doar cinci puncte, însă formațiile aflate deasupra arădenilor în clasament ar putea profita de acest eșec pentru a se îndepărta înainte de intrarea în play-out.

Titular și integralist contra echipei pregătite de Nicolae Dică, Desley Ubbink a vorbit despre înfrângerea „roș-albilor”: „E păcat să pierdem în acest fel pe teren propriu. Nu am avut atitudine, nu am avut dorință, trebuie să schimbăm asta. Înainte de primul gol nu am jucat rău, au ajuns pentru prima oară în apropierea careului nostru și au reușit să înscrie, iar din acel moment ne-am pierdut încrederea și am jucat foarte slab. Posibil să existe o discuție legată de penalty-ul lor, dar nu trebuie să căutăm scuze pentru acest meci. După ce am primit primul gol mai aveam 80 de minute în care să revenim, este păcat” a declarat fotbalistul batav.

Pentru UTA urmează trei partide împotriva unor rivale pentru evitarea retrogradării (Chindia, FC Botoșani și Hermannstadt), după care arădenii încheie sezonul regular cu patru meciuri „de foc” împotriva unor echipe aflate în lupta pentru titlu (Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova): „Împotriva echipelor din vârful clasamentului cred că ne va fi mai ușor, acele echipe ies la joc și meciurile vor fi mai deschise. Insă, niciun meci nu este ușor pentru noi în acest moment, suntem într-o poziție dificilă, trebuie să ne trezim cât mai curând, înainte să fie prea târziu. Vom vorbi în săptămâna viitoare în vestiar, dar cel mai important lucru e să rămânem uniți, pentru că avem nevoie unul de celălalt pentru a ieși din această situație.” e de părere Ubbink.

În minutul 54, olandezul a primit cartonaș galben după ce a încercat să îl ridice de pe gazon pe Panait. Jucătorul Mioveniului abia ce revenise în teren după intervenția echipei medicale, jocul fiind întrerupt aproximativ trei minute din cauza acelei accidentări. Frustrarea utiștilor a fost evidentă, atât din cauza fragmentării jocului de către oaspeți, cât și din cauza terenului dificil. „Au tras de timp, au stat pe jos de 3-4 ori pentru a trage de timp. Am încercat să controlăm jocul, dar terenul nu e într-o stare foarte bună, așadar e greu să păstrezi mingea. Ești nevoit să joci cu minge lungă, pentru că în momentul în care ești condus cu 0-2 trebuie să pui presiune pe careul advers. Cred că dacă am fi marcat mai devreme în repriza secundă, meciul se putea schimba, dar nu s-a întâmplat acest lucru, am înscris prea târziu. La următorul meci va trebui să ne schimbăm atitudinea, nu e bine când pierzi un meci acasă în modul în care am făcut-o noi astăzi”, a fost concluzia mijlocașului utist.

Deși nu a înscris nici un gol în acest sezon, Ubbink s-a remarcat prin cele patru pase decisive oferite în toate competițiile.









5 comentarii

  1. Declarații de genul : nu am avut atitudine, să băgăm capul în pământ, meritam sa fie criticați, ne asumăm, sa ne trezim, vom vorbi in vestiar(de parcă până acum ați fost muti), nu am avut dorința etc auzim de la începutul campionatului și uitati-va la clasament.
    Ce ar mai fi de zis?

    0
    0
    1. Ne salvam daca intra in faliment Petrolul si Mioveni sau Hermannstadt, ca pe teren suntem pe locul meritat in clasament.

      0
      0
  2. Da sunt sigur că de la următorul meci o să vă schimbați în atitudine și o să discutati între voi în vestiar, sunt convins că pâna acum nu vați dat seama că sunteți în căcat, acum o să vă treziți😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

    0
    0
  3. Mai si dai interviuri in loc sa joci sa tragi echipa dupa tine si sa o salvezi … de vorbe suntem satui. Mai Kesheru trebuia sa ne spuna razand ca va fi si vom vedea …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button