UTA Arad

UTA face cunoștință cu noul stadion din Sibiu tot într-o zi de sâmbătă, la orele după-amiezii!



Pentru a patra etapă la rând, UTA va juca într-o zi de sămbătă pe puncte în Superligă. A fost 1-2 cu Mioveni și Chindia, peste 5 zile se joacă confruntarea cu Botoșaniul, de la ora 14,30, la Arad, pentru ca peste o altă săptămână, „roș-albii” să facă cunoștință cu noua arenă a Sibiului.

Pe 18 februarie, tot de la ora 14,30, se joacă Hermnanstadt – UTA, în cadrul rundei a 26-a, miza fiind una extrem de importantă atâta tmp cât nici trupa lui Măldărășanu nu e scapată emoțiile retrogradării după depunctare (-9). Va fi a treia partidă a etapei, ce începe vineri, cu Chindia – U. Cluj (ora 17) și FC U Craiova – FC Voluntari (ora 20). După confruntarea de pe „Municipalul” orașului de pe Cibin, tabloul rundei arată astfel:

Sâmbătă

Ora 20: Farul – Petrolul

Duminică

Ora 17: CFR Cluj – FC Argeș

Ora 20: FCSB – U. Craiova

Luni

Ora 17: FC Botoșani – Sepsi Sfântu Gheorghe

Ora 20: CS Mioveni – Rapid









5 comentarii

  1. Pana atunci trebuie sa invingem Botosaniul,atat pentru puncte,cat si pentru moral!!
    Victorie inseamna 3 puncte mari ,foarte necesare si apoi, cu totul altfel se poate aborda echipa sibiana…
    Nimeni nu este de nebatut doar ca nu batem pe nimeni si deja ar fi cazul sa trecem peste aceasta blazare!

    0
    0
    1. păi dacă tu pierzi cu mioveni si chindia, ce pretentii sa mai ultimele etape? eu m-am consolat că SE VREA RETROGRADAREA! Anul viitor e an electoral, si o promovare cu Bâlcea la festivitatea de premieră, va fi o lovitură de imagine pt viitorul primar

      0
      0
      1. Hai să zicem, prin absurd, că se vrea retrogradarea…dar și jucătorii vor? Nu se gândesc un pic cât de greu atârnă în CV-ul lor o retrogradare? La Gyuszi la fel, mai asta îi lipsește, o retrogradare cu UTA. Sperăm să nu mai piardă și să facă echipa să functioneze pentru play out. Acolo se dă marea bătălie. Va fi ceva interesant oricum. Și Mioveniul s-a apropiat la 4 puncte. Cum a reusit Dică să reînvie această echipă pe care toti au considerat-o deja retrogradată si UTA nu reusește mai nimic.

        0
        0
    2. Nu vom retrograda, avem echipă prea bună, suporteri care o susțin, forza uta oriunde, oricând ✌️

      0
      0
  2. Echipa nu știu cât de bună e, dar parca nu a mai câștigat de 14 etape. Dar poate că e, nu bună, ci excelenta, dar de abia de acum vin victoriile.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button