ACB IneuFotbal judetean

Divizionara terță a întors amicalul cu băieții lui „Gio”: ACB Ineu – Viitorul 2-1





Pentru al treilea amical al iernii, ACB Ineu a primit vizita prim divizionarei județene Viitorul. Pe un teren „Central” înghețat în prima repriză și ceva mai moale în cea de-a doua, divizionara terță s-a impus cu 2-1, după ce scorul pauzei a fost egal: 1-1.

Echipa patronată de Giovanni Catanzariti a marcat prima, încă din minutul 10, prin golgheterul Bulboacă. Acesta a primit o minge de la Gâlcă, a înaint spre careu și l-a bătut pe Tulcan cu un șut plasat la colțul lung. Ineuanii au replicat prin Goia, care a fructificat cu o reluare la colțul lung o centrare de la Nica. Testul a fost tranșat de D. Florea, care l-a bătut pe Brutyo după o pasă printre fundașii adverși a lui Denis Mâneran.

În general a fost un joc deschis cu multe alte ocazii de ambele părți, în contul celor de la Viitorul mai irosind situații Rozsa, Bulboacă și mai ales Stoianovici, care a lovit bara din apropiere.  Gazdele au avut trei ocazii de singur cu portarul prin Toure și șuturi bune expediate de Denis Mâneran și Florea.

Pe lângă cei trei fotbaliști francezi sosiți în ultimele două săptămâni, ineuanii l-au mai folosit azi pe mijlocașul Adrian Toduț (19 ani), ce aparține de CFR Cluj.Un meci bun de pregătire având în vedere etapa în care suntem, nu au fost realizări majore datorită faptului că suntem la mijlocul pregătirlor. Au fost multe absențe, terenul înghețat nu ne-a ajutat, dar per ansamblu a fost un meci bun de antrenament. Urmează o nouă săptămână plină care va fi finalizată cu un meci în compania Cermeiului”, a spus Cristian Sculici, „principalul” Ineului.

Antrenorii „roș-albilor”, Flavius Pavel și Flavius Moisă au avut destule absențe și încă nume importante, precum Vezan, S. Popa, Rotar, Ad. Popa și Vasii. Totodată, Brozbic este și el pe picior de plecare la Iratoșu. „Având în vedere condițiile de joc, specifice anotimpului rece, eu zic că a rezultat un meci de verificare bun. Ne-am atins scopul atât din punct de vedere fizic, cât și tehnico-tactic, dar e clar că mai avem mult de lucru. Sigur, nu ne convine faptul că avem atâtea probleme de lot, dar trebuie să le facem cumva față. Azi, de exemplu, am debutat doi copii, pe Homonea, de 14 ani și Pascu, de 15 ani, avem grijă și de viitorul nostru”, a menționat Moisă, care l-a testat și pe fundașul nepalez, student la Arad, Rae Sanders.

Formații:

Ineu (prima repriză): Tulcan – Narcesovici, Cahill, Pavel (30 Stanislav), Stanislav (30 Nica) – Ndoye – Toduț (2003, Cluj), Jacques, Sas, Udrescu – Goia.

Ineu, repriza a doua: Tulcan (60 Coman) – Varga, M. Mercea (75 Cahill), Stanislav (60 Giacon), Nica – Ndoye (60 Roșu, 2006) – Temian (UTA 2005), Denis Mâneran, Florea, Jurj – Toure.

Absenți: Merșca, Spătaru, Șerban, Zdrențan, răciți, Hulbăr, Dan Mâneran, Rucăreanu accidentați, banm la lot Republica Centrafricană.

Viitorul: Brutyo – Stoinaovici, Vidac, Bier, Topai – Pantea, Gâlcă – Homonea, Bulboacă, Rozsa – Catanzariti. Au mai jucat: Pascu – Lazăr, Al. Pop, Sanders.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button