UTA Arad

VAR-ul funcționează la Arad! Balint: „O normalitate, de aceea cluburile suportă niște costuri însemnate” Cum rămâne cu gestul lui Șeroni?





După câteva etape în care nu a avut noroc cu VAR-ul (care nu a funcționat deloc la meciul de la Craiova, cu FC U și degeaba pe „Ilie Oană”, cu Chindia), UTA a tras beneficii în succesul cu 3-1 în fața celor de la Botoșani, primul după 5 luni de zile al arădenilor.

În primul rând, „centralul” Dumitrache nu a văzut hențul de penalty al lui Șeroni, din minutul 2 și a avut nevoie de intervenția arbitrajului video pentru a puncte mingea pe var. Milosevic a marcat și tot muntenegreanul a făcut 2-0, scor la care Dragu l-a bătut pe Balauru cu un șut de la marginea careului, în minutul 27. Însă faza a fost precedată de offside-ul lui Mboko și VAR-ul a intervenit din nou.

Vorbim despre momente cheie ale întâlnirii pe care Laszlo Balint le-a analizat astfel: „E o normalitate, nu au fost probleme la Arad de când a fost implementat VAR-ul. Contează mult, sunt momente psiholgice foarte importante, în special la hențul de penalty din minutul 2. E un moment psihologic important atât pentru noi, cât și pentru adversar. A mai fost și decizia de a anula golul celor de la Botoșani pentru offside, din nou, într-un moment important al meciului. Până la urmă, de aceea cluburile suportă niște costuri însemnate, ca să avem acest VAR, așadar consider că este o normalitate să funcționeze și să se ia decizii care pe teren poate sunt omise de arbitru. Până la urmă, cred că fotbalul este făcut din momente, ca și cele de la meciul cu Chindia, doar că acolo am fost noi cei care am avut de suferit și pe nedrept. Sunt convins că dacă VAR-ul ar fi funcționat ca astăzi și etapa trecută, acum, probabil, am fi vorbit de două victorii consecutive”.

Și totuși, arbitrilor din Camera VAR, Ciprian Danșa și Rareș Vidican, le-a scăpat gestul golanesc al lui Alin Șeroni. Fostul fundaș al UTA-ei l-a scuipat pe Benga în startul reprizei secunde și ar fi trebuit eliminat de pe teren. În plus, s-ar fi ales cu o suspendare celei pe care Aly Abeid a ispășit-o până astăzi, adică de 6 runde, după ce VAR-ul a atras atenția arbitrului de centru al disputei cu Sepsi cum că fundașul arădenilor l-a scuipat pe Aganovici.

5 comentarii

  1. Nici o problema…Sa se faca memoriu,alaturate fazele video cu flegma lui Seroni si sa se ceara precedentul dat lui Abeid,cel putin!

    0
    0
  2. Seroni, fost jucator de fotbal la UTA, deci nu fotbalist este un gunoi fata de Benga, care nu este nici el fotbalist , dar este un jucator de fotbal si de caracter ! Ultimul fotbalist pe care l-a avut UTA a fost Mara,in rest doar incaltatori de ghete si imbracatori de echipament !

    0
    0
    1. Cine? Gunoiul de Mara,fripturistul care de abia aștepta depuncatrea UTA ei să scape el cu fosta echipă?

      0
      0
      1. Omul a ajuns într-un post de conducere unde fișa postului îi cerea să apere interesele clubului la care activează. Că am fost noi ca și echipă sau că nu a fost tocmai cel mai frumos lucru de acord pentru că avem și o doză de subiectivism. Dar cred că se merge prea departe insultând.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button