UTA Arad

Conducerea UTA-ei susține că nu riscă nimic în cazul legitimării lui Roger jr.: „Federația și FIFA au dat undă verde”







Acuzat de CFR pentru un „transfer-punte” al lui Roger Junio (26 de ani), prin implicarea divizionarei secunde maghiare Szentlorinc Sportplaya, clubul UTA a oferit o primă reacție oficială prin care își liniștește suporterii.


Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!


Prin vocea managerul general, Attila Brosovszki, gruparea arădeană susține că a nu a încălcat regulamentul și nu e pasibilă de amenzi sau de interdicție la transferuri.  Roger este la ora actuală jucător cu acte în regulă a UTA-ei, Federația a trimis toate actele că este jucător legitimat la noi, are drept de joc iar sâmbătă dacă antrenorul consideră, va fi în lot. Este o speță foarte simplă din moment ce Federația a dat undă verde ca el să fie legitimat la UTA. Nu suntem expuși la aceste acuzații, pentru că girantul acestui drept de joc este FIFA. Din moment ce FIFA și-a dat acordul, iar Federația l-a dat ca având drept de joc pentru UTA, noi nu avem niciun risc”, a spus „oficialul” Bătrânei Doamne.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Mijlocașul brazilian și-a denunțat la FIFA contractul cu CFR Cluj căci a fost exclus de pe lista LPF pentru partea a doua a sezonului, de 10 zile se pregătește cu UTA, iar sâmbătă, la Sibiu, are șanse să joace din nou pentru echipa ce l-a adus în fotbalul românesc în ianuarie 2021.



Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Laszlo Balint îl cunoaște foarte bine și e convins că are un jucător de valoare în plus în lupta pentru salvare. „Roger este un jucător important la nivelul primei ligi, mă bucur tare mult că am reușit să-l legitimăm. A venit cu energia de care aveam nevoie, este un jucător care a demonstrat ce simte pentru echipa asta. Faptul că poate evolua pe mai multe poziții este un avantaj. Clar a crescut concurența la nivelul wingerilor, chiar dacă Postolachi improvizat a avut evoluții bune sau foarte bune și cu realizări. Concurența nu poate decât să ne bucure”, a spus antrenorul „roș-albilor” despre mijlocașul său pe care, în precedentul mandat, l-a folosit atât în cele două benzi, cât și în centru liniei mediane sau în spatele vârfului.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Roger jr. a jucat precedentul meci pentru UTA pe 13 februarie 2022, într-un 0-0 pe teren propriu cu Dinamo, când echipa era deja antrenată de Ionuț Badea. Brazilianul a fost aplaudat de un întreg stadion la despărțirea de Arad și a avut lacrimi în ochi. Așadar, într-un an Roger a jucat în 35 de partide pentru CFR în toate competițiile (Superliga, Cupa României, Supercupa României, UEFA Champions League – preliminarii și UEFA Europa Conference League – preliminarii și faza grupelor). Brazilianul nu a înscris niciun gol pentru trupa lui Petrescu dar a oferit cinci assist-uri.

3 comentarii

  1. O SA vedem daca Roger va fi cea mai buna solutie,oricum in comparatie POSTOLACHI pare o varianta mai ok pe acel post si sigur MILOSEVIC va avea mai multe mingi decat in meciurile trecute,,,,e esential sa castigam la sibiu si avem sanse doar daca intra pe teren cei mai in forma jucatori la ora meciului..

    0
    0
    1. Radule clar Roger trebuie titular la Sibiu, otele rezervă, postolachi vârf,, hai băieții să terminăm fără înfrângere acest campionat, forza uta oriunde, oricând

      0
      0
  2. CFR a rămas cu buza umflată. Toți care pleacă de acolo sunt zâmbitori, parcă scapă din lagăr. Se lipsesc de toate campionatele si cupele lor câstigate cu asprime de cazemată. Doar acolo sunt originile antrenorului

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button