Sporturi de contact

Edi Gafencu se bate cu Crăciunică la Timișoara, în primul sfert de finală al Dynamite Fighting Show! Petruț are și el meci la categoria grea





Cel mai puternic turneu piramidal de din kick-boxing istoria României va debuta pe 12 martie, la Timișoara, cu arădenii Eduard Gafencu și Valy Petruț în ring. În anul 2023, Dynamite Fighting Show va programa patru evenimente majore, după un sistem eliminatoriu, apropiat de Cupa României la fotbal, peste trei săptămâni, în orașul de pe Bega fiind programate primele sferturi de finală.

La categoria super mijlocie, Gafencu se va bate cu Mădălin Crăciuncă. Constănțeanul de 28 de ani l-a înlocuit pe Andrei Leuștean, care a acuzat o problemă medicală pentru acest prim turneu, dar echipa lui Cătălin Moroșanu l-a înlocuit în „Super 8”. Tot la Timișoara se va mai disputa și sfertul dintre  Andrei Ostrovanu și Flavius Boiciuc. Ceilalți doi semifinaliști se vor decide în luna mai, cel mai probabil la Buzău, după  meciurile: Cezar Buzdugan – Ștefan Orza și Rambo Lambagiu – Costin Dinu. Dacă va trece de Crăciunică, arădeanul „The Blitz” Gafencu va îl înfrunta pe câștigătorul duelului Buzdugan – Orza.

Valy Petruț, nimeni altul decât partenerul – antrenor al lui Edi Gafencu se va bate și el pe 12 martie în orașul vecin cu Cristian Conea. Câștigătorul va fi prima rezervă la categoria grea la Dynamite Fighting Show. Sebastian Cozmâncă – Ilie Brancu și Florin Ivănoaie – Cosmin Bucoveanu sunt sferturile de la „grea”, din gala de la Timișoara.

În fine, pe 12 martie mai sunt programate și trei superfight-uri: Bogdan Stoica vs Vladimir Tok (categoria grea), Daniel Corbeanu – Erkan Varol (categoria mijlocie, meciul de retragere al lui Corbeanu) și Bogdan Nastase vs Rodrigo Mineiro (categoria semi-grea).

Biletele la gala Dynamite Fighting Show puteți găsi AICI  pentru 75 de lei bucata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button