Stranieri aradeni

Arădeanul Vulturar e lider în Campionatul Primavera cu Lecce, fostul utist a reușit un assist în weekend!





După ce s-a impus în week-end cu 2-1 în deplasare cu Sampdoria, Lecce U19 ocupă primul loc în clasamentul Primavera 1, cel mai înalt nivel al fotbalului juvenil din Italia. Cu arădeanul Cătălin Vulturar integralist și autor al unei pase decisive, Lecce a ajuns la șapte victorii la rând și s-a distanțat la trei puncte de a doua clasată, Torino, care a cedat cu 0-2 pe terenul lui Inter.

De fapt, formația fostului mijlocaș de la UTA este neînvinsă în 2023, remiza cu Juventus de pe 6 ianuarie fiind urmată de cele șapte succese.

Pe lângă Vulturar, la Lecce joacă constant alți trei fotbaliști români: portarul Alexandru Borbei, care a fost pe lista UTA-ei în această iarnă, fundașul Răzvan Pașcalău și atacantul Rareș Burnete, clasat pe locul trei în clasamentul golgheterilor, cu 9 reușite și declarat „Jucătorul lunii Ianuarie” în campionatul Primavera.

Vulturar a fost transferat de Lecce în octombrie 2020 de la UTA, în schimbul sumei de 300.000 de euro. Mijlocașul este cel mai tânăr fotbalist din istoria „roș-albilor”, debutând în Liga a II-a la vârsta de 14 ani și 9 luni, când regretatul Ionuț Popa l-a introdus pe teren într-un meci contra Farului Constanța.

Un comentariu

  1. Catalin Vulturar este un exemplu demn de urmat de catre majoritatea tinerilor din Romania care isi doresc cu adevarat o cariera de fotbalist. Bravo lui pentru faptul ca echipa la care joaca este pe primul loc in campionatul italian de fotbal la categoria la care el evolueaza. Felicitari Catalin Vulturar !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button