Fotbal judetean

Ștafeta atacanților cu experiență în atacul măcenilor: Băd – Măgulean, Voința și-a inaugurat nocturna!







Cu un start și un final bun de tur, Voința Macea se clasează pe locul 9, la prima participare după 15 ani în Liga a 4-a. Cu succese importante împotriva celor de la Păuliș sau Felnac, „alb-albaștrii” au prins avânt și încearcă să încurce și alte socoteli în stagiunea de primăvară.


Voința s-a reunit pe 1 februarie, când oficialitățile locale măcene le-au și aprins – în premieră – nocturna de la stadionul comunei fotbaliștilor. „Țin să le mulțumesc domnului primar Otlăcan, domnilor consilieri, pentru investiție, faptul că ne putem antrena seara și iarna e foarte important pentru echipa noastră. Aproape toți jucătorii noștri au un loc de muncă, iar fotbalul îl practică din pasiune, așa că era important să le oferim condiții să-și întrețină această pasiune și ei, la rândul lor, să reprezinte comuna la cel mai bun nivel din județ. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, dar – evident – ne-am dori să terminăm campionatul cât mai sus posibil. Băieții au văzut că se poate, am bătut echipe cu pretenții în acest campionat, însă din 11 martie începem un alt parcurs, trebuie să fim cât mai pregătiți”, a spus Roben Pâncotan, antrenorul măcenilor.


La nivel de lot, înregistrăm o ștefată între doi atacanți cu mare experiență. Flavius Băd lasă fotbalul deoparte cel puțin până la vară, iar în locul său va evolua Petre Măgulean, golgheterul UTA-ei în sezonul de a Liga 4-a (2013-2014). Totodată, la Macea a ajuns și un fost junior al „Bătrânei Doamne”, Claudiu Adam, fotbalist care poate juca atât în centrul defensivei, cât și la „închidere”.

Săptămâna trecută, Voința a făcut și partea de acumulări fizice, prin alergări zilnice pe „Gloria”. 4-3, cu Chier și 2-3 cu Iratoșu sunt rezultatele din amicalele iernii ale măcenilor, care sâmbătă vor mai juca împotriva celor de la Villa Gurba, iar peste alte 8 zile și Viitorul Pereg. În startul returului Ligii a IV-a, Șoltesz și colegii săi se deplasează la Șimand, acolo unde  „șoimii” vor să răzbune eșecul din tur (0-1).



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button