Glorii arădene

S-a stins din viață Alexandru Hăran, șlefuitorul de talente de pe arena CFR!Zi tristă pentru fotbalul arădean. Alexandru Hăran, unul dintre cei mai buni șlefuitori de talente ai orașului nostru a plecat la Ceruri. Avea 87 de ani, dar nu a fost uitat de foștii săi elevi, care-i călcau pragul în fiecare an de ziua sa, pe 12 octombrie.

A antrenat juniorii clubului Vagonul Arad, în unele perioade clubul purtând denumirea de Rapid Arad. Prin mâna sa au trecut foste glorii fotbalistice ale acestui oraș, cu destul meciuri la nivelul primului eșalon și anume: regretații Ștefan Gal sau Adrian Lucaci, Mircea Leac, Dorel Cura, Marius Grad, Radu Suciu sau Ladislau Iuhasz. Aurel Nădăban, Costel Croitoru, Călin Chișbora, Cornel Secianschi sau Nicolae Calmore sunt alte nume cunoscute în fenomenul fotbalistic și nu numai care au fost fost pregătiți de regretatul antrenor.

Fost fotbalist la Vagonul, Strungul și Poli Timișoara, Ioan Hamza, moderatorul emisiunii „Repriza de sport”, de la Strada TV, i-a fost la rându-i elev pe vechea arenă CFR. Colegul nostru a postat un mesaj emoționant pe Facebook, dar și oferit detaliile legate de priveghiul și înmormântarea lui nea’ Hăran:

”CEL MAI IUBIT ANTRENOR PE CARE L-AM AVUT.

Cel mai iubit om din viața mea de sportiv și nu numai.

Al doilea meu tată , primul meu profesor, primul meu pedagog…..nu mai este.

Alexandru Hăran este în cer acum.

Dumnezeu să-ți ofere odihnă veșnică!”,

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Hăran este la capela Silentium Aeternum, vizavi de cimitirul Pomenirea. Slujba funerară va avea loc sâmbătă, la ora 12:15, la aceeași capelă, iar înmormântarea, la ora 13,30 în cimitirul Pomenirea.

Drum lin spre îngeri, Alexandru Hăran! Condoleanțe familiilor îndoliate, Hăran și Gîdinceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button