Progresul Pecica

Câmpan a avut replică la super-execuția lui Lazea: Progresul Pecica – Frontiera Curtici 1-1







Pentru a doua în această iarnă, terenul din Semlac a fost gazdă pentru Progresul Pecica în cadrul unui meci de verificare. După 8-0 cu Păulișul, a urmat o remiză, 1-1, cu Frontiera Curtici, formație cu care a avut ceva probleme și în ediția precedentă a Ligii a 3-a. Acum, „grănicerii” au coborît în Liga a 4-a și prin decizie strategică legată de buget, dar formează și acum o echipă puternică.


Pe ploaie și vânt, dar și un teren destul de moale, cele două echipe au încercat să-și vadă, atât cât au putut de antrenamentul prin joc. C. Mihai și Stanciu, respectiv Avrămuțiu, în două rânduri au avut ocazii bune în prima parte, dar golurile au sosit de abia în partea a doua. Primii au punctat curticenii, prin super-execuția lui Florin Lazea, care a trimis direct în vinclu cu un șut de la 25 de metri ușor lateral stânga. Era minutul 52, dar, 7 minute mai târziu, scorul devenea din nou egal. Câmpan a primit o minge de la Răchită, a pătruns pe zonă centrală și l-a bătut pe Mucha. Același tânăr atacant al Progresului a mai avut o ocazie de a înscrie, dar și Bonchiș putea să înscrie pentru „Fronti” la centrarea lui Avrămuțiu.


Deși spera să-i aibă la dispoziție și pe Bozian sau Puie, aceștia nu au putut fi folosiți, la fel și Borcea, bolnav și el. „Pe o vreme câinească eu zic că ambele formații au jucat cât au putut de bine. Au fost destule ocazii de-o parte și de cealaltă, mai puteam marca atât noi, cât și ei, important este antrenamentul cu joc pe o suprafață de iarbă naturală. Mă bucur că i-am văzut din nou la treabă pe Hrezdac și mai ales Aldan, dar și de evoluția bună a lui Câmpan, care a și marcat un gol frumos. Chiar dacă are doar 17 ani ne bazăm pe el în atac, cum, de altfel, le dăm încredere tuturor tinerilor din lot”, a menționat Mihai Petcuț, care a mai programat un singur test în această iarnă, cu Victoria Felnac.

Curticenii vor începe să joace și ei pe puncte tot în al doilea weekend din luna martie și sunt în grafic cu pregătirea. „Față de vară, când am început puțin târziu antrenamentele, acum avem un tonus mai bun și azi am făcut un meci bun fața unui adversar antrenat, de Liga a 3-a. Vremea nu a ținut cu fotbalul astăzi, dar cred că a ieșit un amical util, reușit, pentru ambele tabere”, a menționat Costel Bogoșel, antrenorul curticenilor, care nu s-a putut baza azi pe Prică, Ardelean și Kocsis.

Formații:



Pecica: Zamfir (65 Burtic) – Moraru, Hrezdac, Sarkozi (46 D. Roșu), Aldan – Răchită, Arsene (65 Szep), Șerengău (60 Gomboș), C. Mihai (46 Bănățan, 65 Matyuș), Stanciu (65 Gruia) – Câmpan.

Curtici: Mucha – Chiș, Calvin, Gligor, Huțanu – D. Negrea (60 Bonchiș), Blănaru, N. Varga (80 Buzgău), Lazea (80 K. Varga) – Avrămuțiu (80 Gavrilaș), Lolea.

Arbitri: Sebastian Mako – Alina Mihoc, Sebastian Pantea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button