UTA Arad

Petrescu: „UTA e ca Chelsea, sunt șocat de locul lor în clasament. Au jucat cu entuziasm și agresivitate, va fi foarte greu pentru noi”





CFR Cluj o întâlnește pe UTA în etapa intermediară, cea cu numărul 28 a Superligii, mâine, de la ora 17, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Campioana ajunge la ora meciului cu arădenii cu mare poftă de goluri după 5-2 pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, dar Dan Petrescu s-a arătat îngrijorat de cele două goluri încasate.


Îngrijorarea „Bursucului” s-a menținut și astăzi, când a vorbit mai aplicat despre adversarul de mâine, pe care îl vedea mult mai sus în clasament. De altfel, antrenorul clujenilor a comparat-o pe „Bătrâna Doamnă” cu una dintre fostele sale echipe, care, la rândul ei, nu traversează cel mai bun moment. „E incredibil, cred eu. Vă dați seama că nu am avut timp de nimic, ieri am stat toată ziua pe drum, am venit cu mașina (n.a. de la Ploiești). În această dimineață, am văzut vreo două meciuri și am văzut lotul, am văzut tot. Chiar sunt șocat de poziția lor în clasament. Nu înțeleg la asemenea jucători cum au ajuns acolo, dar se poate întâmpla. Mă gândesc la Chelsea, care are jucători fantastici și e pe locul 11 (n.a. locul 10, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 11 – Aston Villa). Sunt lucruri pe care nu ai cum să le explici. Nu înțeleg nici cum UTA a putut să piardă cu Farul, nu merita, cu Chindia trebuia să câștige. A avut și ocazii și penalty cam neacordat și cu Sibiu, deci…Au avut și ghinion, pentru că au un antrenor foarte bun, jucători valoroși și acum față de noi au și trei zile în plus de odihnă. Puțin sunt îngrijorat și de acest aspect, sunt și accidentări și suspendări și atunci viața noastră va fi foarte grea mâine”, susține Dan Petrescu.

Fostul fundaș al „Generației de Aur” a confirmat absențele atacanților Birligea (care se tratează deja în Serbia la Marjana Kovacevic, alături de utistul Benzar) și Malele, care a plecat de la echipă din motive personale. Debeljuh nici măcar nu se antrenează cu restul colegilor săi, în timp ce Manea și mai ales Krasniqi sunt incerți tot pe motive de ordin medical. În fine, „închizătorul” Boateng e suspendat. „Jucăm și la 5 mâine, ceea ce nu-mi convine, pentru că aș fi vrut un antrenament dimineață, dar nu mai am cum să-l fac. Ne rămâne numai antrenamentul de azi și să ne dea Dumnezeu să avem energie, iar eu să fiu inspirat. Sunt convins că, la cum a jucat UTA în ultimul timp, cu entuziasm și agresivitate, va fi foarte greu  pentru noi. Ultima oară aici parcă a fost un 0-0, iar la ei am făcut 1-1. Meciurile au fost tot timpul strânse, ei nu cred că au pierdut în tot campionatul un meci la două goluri. Mereu s-au bătut, mereu au fost acolo, dar, exact ca și lui Chelsea, ceva le lipsește. Ceva acolo nu le iese”, a adăugat Petrescu, care a spus că-și mai dorește neapărat un atacant în lot, cu toate că îl ia tot mai serios în calcule și pe croatul Maglica pentru un tricou de titular.

5 comentarii

  1. Cam asa ! Cu un pic de „ajutor ” am ajuns in zona „nisipurilor miscatoare „, in care sa ne mancam unii pe altii, toti declarandu-ne suporteri ai UTA. Parca mai era unul de ii zice mitica si unul sandu care aveau aceeasi reteta. Sa ne explice marele antrenor, mai nou analist, lacatus cum a adus el in mai putin de 2 ani 63 jucatori. Cap de afis ? Miu, 10 minute, 300.000 euro.

    0
    0
  2. Antrenprul asta e g…
    la luat in lot pe Sthal dar ca post de fundas daca se accidenteaza cumva atunci il baga ca si fundas!!
    Deci efectiv isi bate joc de el!!
    e mijlocas sau atacant da nicidecum fundas
    Balint al nostru vaisamar deci iti mai bati joc de aradeni

    0
    0
    1. Atât de strălucit ii marele Stahl pe care tot îl pupi dumneata și alții, încât rapid, echipa de C L , la imprumutat la o echipa ce se lupta an de an la evitarea retrogradării. Balint nu, Mutu nu! Unde a făcut minuni băiatul asta?! Toți antrenorii din playoff lauda lotul și antrenorul echipei mai puțin suporterii de carton! Ce bine dacă ați retrograda voi!

      0
      0
    2. invata-te sa vezi partea plina a paharului! nimeni nu-si bate joc de stahl dar la mijloc sau in atac nu a aratat mare branza asa ca poate primeste o sansa sa demonstreze in aparare. ca doar nu degeaba la dat rapidul in imprumut!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button