UTA Arad

Erico și Ubbink, utiștii din echipa etapei după succesul contra lui FCSB! Câte dueluri aeriene a câștigat brazilianul?





De la precedenta victorie cu 3-1 pe teren propriu UTA nu a mai dat jucători în echipa etapei întocmită de Liga Profesionistă de Fotbal. Cu Botoșaniul au fost autorii golurilor, Milosevic și Pop, în timp ce împotriva FCSB-ului a fost remarcat fundașul Erico da Silva și mijlocașul Ubbink. Totuși, Laszlo Balint nu a fost desemnat tehnicianul rundei, el pierzând lupta cu Marius Măldărășanu, care a condus-o pe Hermannstadt în succesul din Giulești. Totodată, mai apar și mulți jucători ai lui U. Cluj, care au produs o altă mare surpriză a weekendului învingând Farul.

”Revenit printre titulari, s-a achitat excelent de sarcile trasate de antrenor. A câştigat 13 dintre cele 15 dueluri aeriene în care a fost implicat”, respectiv ”A făcut una dintre cele mai bune partide din acest sezon. S-a evidenţiat şi printr-un gol marcat” – motivează LPF opțiunea pentru Erico și Ubbink într-o formulă ideală a rundei cu numărul 29 ce arată astfel: Letica (FC Hermannstadt) – Oancea (U Cluj), Paramatti (FC U Craiova 1948), Erico (UTA), Chipciu (U Cluj) – Balaure (FC Hermannstadt), Remacle (U Cluj), Ubbink (UTA), Ivan (Universitatea Craiova) – B. Rusu (CS Mioveni), Janga (CFR Cluj).

Interesant este că tot LPF l-a desemnat omul meciului UTA – FCSB (3-1) pe Virgiuliu Postolachi, care – însă – nu a avut loc în echipa etapei.

Un comentariu

  1. Felicitari tuturor baietilor si LA MAI MARE!
    Hai sa ne intoarcem cu 3 puncte si de la Craiova pentru ca oltenii(Rotaru) a declarat astazi si isi facea calcule ca „daca nu batem pe UTA”….in consecinta nu sunt 100% optimisti..:-)
    VICTORIEEEEEE!!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button