UTA Arad

Neagoe vrea (măcar) să înnopteze pe locul 3 după meciul cu UTA: „Întâlnim o echipă agresivă, cu mai multă experiență decât noi”







După trei luni de zile, UTA dă din nou peste Eugen Neagoe într-un meci în deplasare. Pe 11 decembrie, arădenii remizau (0-0) la Cluj, cu Universitatea pregătită de fostul atacant al „Științei”, care acum s-a întors acasă și încă are speranțe de titlu cu Universitatea din Bănie. Tocmai de aceea, „alb-albaștrii” nu mai concep să piardă puncte în fața echipelor de peste ei, iar dacă li se alinează „astrele” pot termina sezonul regular chiar pe locul 3, peste FCSB și Rapid.


Fiindcă disputa dintre arădeni și craioveni e a doua a etapei (după Botoșani – Mioveni) ce scrie concluzia campionatului regular, tehnicianul oltenilor ar dori să fie măcar o noapte pe podium la capătul disptei cu „roș-albii”. Pe de altă parte, Neagoe susține că echipa sa va avea în față un adversar în formă. „Ne dorim să facem un joc frumos, dar în primul rând ne gândim la cele 3 puncte, cu ele am urca măcar pentru o zi pe locul 3. Sperăm să şi rămânem acolo, dar nu depinde numai de noi. Băieţii sunt concentraţi, eu zic că s-au antrenat bine. Am văzut cum s-a prezentat UTA la ultimul joc, au făcut o partidă bună, au marcat 3 goluri şi au câştigat după mult timp. Nu s-a văzut că le-au lipsit jucători, au avut atitudine, agresivitate. UTA ar trebui să fie mai sus în clasament la ce lot are, dar greşelile pe care le-au făcut i-au adus în lupta la retrogradare. Şi la CFR Cluj au făcut o repriză bună, puteau scoate un egal. Suntem atenţi, ne-am interesat despre cei de la UTA, acum le revin și suspendații, Benga şi Otele probabil vor face parte din lot, trebuie să ne luăm toate măsurile, analizăm. Suntem atenți la tot ce se întâmplă în campionatul nostru, în special la adversarii pe care îi întâlnim. După jocul de la Ploiești, toată atenția mea a și a băieților a fost asupra celor de la UTA, ce a făcut fiecare jucător în parte. Cunosc foarte bine, știu toți jucătorii de la UTA, avem timp până vineri seară să mai discutăm despre fiecare jucător în parte, analizăm și discutăm ca să fim pregătiți la ora jocului. Ştim că UTA este echipă agresivă, cu jucători puternici, au numai un jucător tânăr, pe Rareș Pop, au mai multă experienţă ca noi, noi mizăm pe mai mulţi tineri.”,a spus Neagoe la conferința de presă de dinaintea disputei cu „Bătrâna Doamnă”.


Întrebat dacă Laszlo Balint ar putea avea o ambiție suplimentară pentru un rezultat pozitiv în fața echipei pe care a antrenat-o în startul sezonului, Neagoe a adăugat: „Nu știu dacă este dorință de revașă, la antrenori înttodeauna este dorință de câștig. Eu, de exemplu, nu m-am focusat niciodată pe anumiți adversari ca să demonstrez mai mult contra unei echipe sau alte echipe la care am activat, întotdeauna  am încercat să mă concentrez pe ce am de făcut la următorul joc. Toate jocurile sunt importante, sunt convins că UTA nu-și dorește să piardă. Dimpotrivă, dacă vor putea să câștige, o vor face, dar mai știu că jucătorii noștri sunt convinși de importanța jocului. Îmi doresc în primul rând să câştigăm cu UTA, nu m-am gândit la play-off, pentru că îi vom întâlni pe toţi”.

U. Craiova are mici probleme de efectiv în benzi, de acolo de unde vor absenta Bancu și Căpățână. În schimb, Neagoe susține că Alexandru Creța e din nou al dispoziția staffului tehnic, ca și Ivan, de altfel, cel care a decis victoria echipei sale la Ploiești: „Este în regulă, s-a antrenat normal. A avut o oboseală după cele trei meciuri, am discutat la pauză la Petrolul și l-am schimbat, nu avea rost să-l forțez”.

Vlădoiu: „UTA – cea mai în formă echipă din punct de vedere fizic, am o relație foarte bună cu Balint”



În absența lui Căpățână, Ștefan Vlădoiu va fi fundașul dreapta al Craiovei cu UTA. Fotbalistul de 24 de ani se aşteaptă la un meci de luptă cu UTA, o echipă care se bazează mult pe forţă, şi spune că a avut o relaţie foarte bună cu Laszlo Balint, pe care l-a avut antrenor atât în Bănie, cât şi la Snagov. „Cei de la UTA sunt cea mai în formă echipă din punct de vedere fizic, mereu am ieşit şifonaţi din meciurile cu ei, aşa că ne aşteptăm la un meci de luptă. Ne-au pus în gardă ultimele lor meciuri, mai ales acasă joacă foarte bine, pentru că fanii îi împing de la spate. Sperăm să nu fie greşeli de arbitraj. Am avut o relaţie foarte bună cu domnul Laszlo Balint, mai ales la Snagov, am lucrat mai mult acolo cu dânsul decât la Craiova, dar mâine ne vom gândi fiecare la cele trei puncte. Tot timpul e concurenţă la noi, dar asta mă motivează, nu eram titular cert nici la Cluj, nu eram bătut în cuie, erau şi Oancea şi Chipciu pe postul meu, mi-aş câştigat locul pe teren. Am jucat şi mijlocaş dreapta, nu a contat, am evoluat unde a fost nevoie de mine. Orice se poate întâmpla, în 2020 nu ne-a dat nimeni vreo şansă să jucăm cu titlul pe masă, aşa poate fi şi acum” a spus Vlădoiu.

2 comentarii

  1. „Daca si cu parca,se plimbau intr-o barca”..Daca nu am fi irosit atatea puncte in van,nici nu mai are rost acum sa rememoram,puteam sa fim foarte linistiti din aproape toate punctele de vedere.
    Cert este ca suntem cunoscuti si luati in colimator ca o echipa agresiva,cu toate ca vrand/nevrand am incasat de prea multe ori gratuit cartonase iar VAR-ul nu ne-a prea fost de folos decat foarte,foarte rar,atunci cand a si functionat faptic.
    Mai mult ca sigur ca arbitrii sunt avertizati in conferintele tehnice premergatoare si fara sa fiu conspirationist,nu vor rata ocazia sa ne „taxeze” si aici trebuie avuta mare grija,neaparat.
    Un meci reusit din toate punctele de vedere,poate fi o descatusare si o continuare spre panta ascendenta..asa ca ar fi extraordinar sa venim cu 3 puncte MARI de la Craiova!
    BAFTA SI ENORM DE MULT SUCCES!

    0
    0
  2. Daca totusi nu o sa iasa victoria, este bun si egalul ,numai infrangere sa nu fie. Trebuie sa fie uniti si sa aiba incredrea in ei ca, pot scoate un rezultat cat mai bun. VA UREZ SUCCES BAIETII , avand marea speranta ca, din nou ne ve-ti face fericiti. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button